Căutare

Share this article

De astăzi avem acces la cea mai nouă colecţie COS prin magazinul deschis de brandul suedez pe Calea Victoriei la numărul 116.

Colecţia COS de primăvară/ vară 2016 inspiră măiestrie şi un sentiment de reevaluare a familiarului, concentrându-se puternic asupra articolelor de îmbrăcăminte esenţiale pentru viaţa de zi cu zi, sub forma tricourilor, rochiilor, blugilor, blazerelor şi a altor articole concepute să fie purtate mai mult de un sezon.

Ca un contrast, colecţia conţine şi „articole clasice descompuse”, concepute prin folosirea unor tehnici complexe, cum ar fi draparea şi pliurile în stil origami care, deşi sunt precise, conferă un aspect de ţinută realizată fără efort.

Marie Honda, Director Executiv al COS, afirmă: „Suntem încântaţi că putem face cunoştinţă României cu conceptul COS, odată cu lansarea primului nostru magazin din ţară. Sperăm că oamenii se vor bucura să exploreze marca, colecţia şi noul magazin din Bucureşti”.

Magazinul se află într-o clădirea pe două etaje cu o suprafaţă totală de 639 m²a cărei faţadă a fost complet restaurată.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO