fbpx

Căutare

Share this article

În primul week-end al acestui an puteţi vedea un concert byron la Hard Rock Cafe. Trupa byron cântă pe 6 ianuarie, începând cu ora 22:30.

Trupa byron este formată din Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

În cei 10 ani de la lansarea trupei, byron a lansat 4 albume, au demarat proiecte precum DVD-ul byron unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor şi au susţinut numeroase concerte la festivaluri sau în cluburi. În 2016 byron au susţinut un turneu în toată ţara pentru a aniversa cei 10 ani pe scenă.

În 2013 cei patru membri ai trupei au avut un turneu de promovare al albumului „30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”, un album cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, iar în 2011 au lansat albumul „Perfect”. Albumul „Melancolic” din 2014 a cuprins piesele trupei byron care au fost pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine”.

Concertul byron are loc pe 6 ianuarie, la Hard Rock Cafe Bucureşti (parcul Herăstrau – Şoseaua Kiseleff, nr. 32), de la ora 22.30. Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro. Biletele costă 60 lei (VIP, cu loc la masa in fata scenei), 40 lei(acces general, cu loc la masă în sală), 40 (fără loc).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO