Căutare

Share this article

Nici nu a început bine anul acesta şi deja ştim la ce concerte vom merge  în 2018. Avem parte de câteva reveniri pe scenele din capitală, dar sunt, cu siguranţă, concerte de neratat. Cu certitudine acestea nu sunt toate concertele anului. Sperăm la afişe cu nume mari şi la concerte impresionante în 2018. Stay tuned!

Formaţia germană Kreator va concerta, pe 25 ianuarie 2018, la Arenele Romane, în cadrul turneului „Gods of Violence”, alături de formaţiile Decapitated (Polonia) şi Dagoba (Franţa). Concertul va avea loc în cort încălzit, iar biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţurile de 115 şi 165 de lei, până pe 15 ianuarie, şi 125 de lei (acces general), în ziua concertului.

Mariza, celebra cântăreaţă fado, va reveni în concert la Bucureşti pe 17 februarie, la Sala Palatului. Biletele au preţuri cuprinse între 110 şi 300 de lei.

Cântăreaţa de origine olandeză Caro Emerald va concerta pe 28 februarie 2018 la Sala Palatului, iar biletele au preţuri cuprinse între 85 şi 248 de lei. În primăvara anului 2017, a fost lansat EP-ul „Emerald Island” care dă numele turneului ce va include şi concertul programat pentru Bucureşti. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la mai multe categorii de preţuri.

După 8 ani de la prima vizită în România, grupul german electro Kraftwerk va susţine, pe 1 martie, un concert 3D la Arenele Romane, parte din seria de show-uri începută în 2012 la Muzeul de Artă Modernă din New York (MoMA).

Goran Bregović revine la Bucureşti împreună cu orchestra sa, alături de care va susţine un concert pe 2 aprilie, la Sala Palatului. Concertul „Three Letters From Sarajevo”, ce poartă numele celui mai recent album, face o incursiune în discografia artistului.

Trupa suedeză Dark Tranquillity va concerta pe 19 aprilie la Bucureşti, unde îşi va prezenta cel mai recent album lansat, „Atoma”. Concertul va avea loc la clubul Quantic.

Violonistul David Garrett va susţine, în iunie 2018, două reprezentaţii ale concertului „Explosive Live” la Bucureşti, pe 8 şi 9 iunie,  începând cu ora 20.00.

Actorul Michael Malarkey, cunoscut din serialul „The Vampire Diaries”, va concerta pe 9 iunie la Hard Rock din Bucureşti, iar trupa rock americană Stone Sour cântă pe 26 iunie, la Arenele Romane.

Judas Priest nu mai are nevoie de nicio prezentare. Formaţia britanică heavy metal va reveni la Bucureşti cu un concert care va avea loc pe 22 iulie, la Romexpo. Trupa îşi va prezenta la Bucureşti albumul „Firepower”, pe care îl va lansa anul acesta. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la 129, 149, 175 şi 280 de lei. În presale, ele vor avea preţuri cuprinse între 149 şi 300 de lei, iar la intrarea în spaţiul de concert, între 159 şi 320 de lei. Găsiţi mai multe informaţii pe news.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO