Concerte reprogramate pentru 2022 din cauza pandemiei - LIFE.ro

Căutare

Share this article

A fost Electric Castle. A fost Untold. A fost Living Rock. Au mai fost şi alte festivaluri şi concerte vara asta, în România. Valul 4 al pandemiei a lovit însă mai în forţă chiar şi decât cele mai sumbre previziuni, aşa că evenimentele mari au fost din nou puse în stand by. Sunt deja mai multe concerte reprogramate pentru 2022 şi chiar dacă cei mai mulţi au ales să păstreze biletele, la unele dintre ele încă se mai găsesc locuri disponibile.

Concerte reprogramate pentru 2022

Cel mai recent concert care a fost amânat pentru anul viitor, spre marea supărare a fanilor, este cel al lui Armin van Buuren. Ar fi trebuit să aibă loc pe 25 septembrie, la Bucureşti, însă organizatorii au anunţat amânarea lui cu doar câteva zile înainte, din cauza creşterii numărului de infectări cu coronavirus şi a noilor restricţii anunţate de autorităţi.

Concertul era parte a primei ediţii a evenimentului Sound of Bucharest şi a fost reprogramat pentru 24 septembrie 2022. Biletele pentru festival rămân valabile pentru anul următor, iar cei care vor să fie la curent cu noutăţile şi să cumpere bilete pentru ediţia din 2022 se pot înregistra pe soundofbucharest.com.

Şi turneul european al lui Celine Dion a fost reprogramat, pentru a doua oară, de data aceasta pentru 2023. Courage World Tour, iniţial prevăzut pentru 2020, trebuia să înceapă anul acesta pe 16 martie şi s-ar fi întins pe 3 luni. Echipa artistei a decis să oprească din nou concertele europene şi să încerce încă o dată abia peste 2 ani. La Bucureşti ar urma să ajungă pe 11 iunie 2023, biletele cumpărate deja rămânând valabile. Pentru cei care nu au apucat să cumpere, dar îşi doresc să o vadă pe cântăreaţă live, sunt disponibile bilete de la 225 de lei până la 3075 de lei, pachetul Diamond VIP.

„Eram foarte nerăbdătoare să va întâlnesc pe toţi în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situaţiei mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroşi pentru spectacolele pe care le vom putea ţine în 2023 şi de abia aştept să vă văd în sfârşit”.

Foto: eventim.ro

Turneul Alive al lui David Garrett a fost şi el oprit din cauza pandemiei, iar concertele din România au fost reprogramate şi ele. Noua dată pentru spectacolul din Bucureşti, de la Sala Palatului, este acum 17 mai 2022, iar concertul de la BT Arena din Cluj-Napoca ar trebui să aibă loc 3 zile mai târziu, pe 20 mai.

“Oricât de mult mă întristează acest lucru, privesc înainte cu optimism şi sunt foarte bucuros că anul viitor voi putea să vă prezint noul meu concert. Abia aştept! Vă rog să rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi astfel încât să ne putem bucura împreună de concertele din 2022. Sunt nerăbdător să vă văd pe toţi!”

Biletele pentru concertele programate pentru octombrie 2021 vor putea fi folosite la spectacolele din primăvară.

Foto: infomusic.ro

Şi cântăreţul britanic James Arthur a ales să anuleze turneul european, inclusiv show-ul programat pentru data de 17 august, al Bucureşti. Până la acest moment însă nu a  fost anunţată o altă dată pentru un eventual concert în 2022, aşa că cei care nu mai au răbdare îşi pot recupera banii pe bilete. Cei care însă vor să le păstreze, acestea rămân valabile.

Trupa Pink Martini şi-a reprogramat şi ea cele 2 concerte din Bucureşti. Iniţial acestea trebuiau să aibă loc pe 30, respectiv 31 martie 2020, însă organizatorii au decis să aştepte până în primăvara anului viitor. De data aceasta planul este ca primul dintre ele să aibă loc pe 9 aprilie, la Sala Palatului, iar următorul, pe 10 aprilie, la Fratelli Studios. Preţurile biletelor variază între 120 şi 350 de lei pentru primul concert, în timp ce pentru al doilea preţul este unul standard, de 250 de lei.

Judas Priest ar fi trebuit să urce pe scenă, la Bucureşti, pe 20 iulie. Legendele heavy metal au reprogramat însă turneul aniversar de 50 de ani şi vor ajunge până la urmă la noi anul viitor. Concertul va avea loc pe 18 iulie 2022, la Arenele Romane, biletele deja cumpărate rămânând valabile pentru această dată. Pentru cine nu a apucat să cumpere, dar nici nu vrea să rateze un asemenea eveniment, biletele au preţuri cuprinse între 169 şi 359 de lei, în presale.

Foto: rockstage.ro

Turneul Sabaton a fost şi el reprogramat pentru anul viitor, iar noua dată pentru concertul de la Bucureşti este 25 iulie 2022, tot la Arenele Romane. Se pot cumpăra încă bilete la preţuri cuprinse între 139 şi 239 de lei, în presale.

Foto: maximumrock.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO