Confirmare: cuplul Clooney aşteaptă gemeni - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Se pare că zvonurile despre care vă anunţam aici sunt adevărate: Amal Clooney este însărcinată şi aşteaptă gemeni, ba mai mult, o fată şi un băiat. Confirmarea vine de la un apropiat al lui Amal, care a declarat pentru revista americană In Touch, citată de News.ro, că viitorii părinţi au fost surprinşi de vestea că vor avea doi copii deodată.

Amal este însărcinată cu gemeni: un băiat şi o fată. Când George şi Amal au aflat că vor avea gemeni au fost surprinşi. S-au speriat puţin, pentru că au spus amândoi că un copil ar fi suficient. Însă, vestea i-a făcut pe amândoi foarte fericiţi”, a spus sursa.

(George Clooney, n.r.) nu îşi dorea, iniţial, să devină tată, dar acum este cât se poate de entuziasmat de sarcina soţiei sale şi de ideea că va creşte doi copii care îl vor numi «tată». Îi face toate mofturile lui Amal şi vorbeşte cu gemenii. În plus, se distrează de minune căutând nume pentru copii”, a mai spus sursa revistei In Touch, citată de News.ro.

Zvonurile se confirmaseră deja după ce perechea a apărut la proiecţia specială Netflix a filmului „The White Helmets”, care a avut loc recent la Londra. Amal a purtat o rochie cu imprimeuri florale de la Dolce &Gabbana largă, care lăsa să se întrevadă o burtică de gravidă.

De acum, declarăm deschisă competiţia „Cine ghiceşte cum se vor numi şi cum vor arăta gemenii Clooney?”. Sperăm că va fi mai puţin intensă ca aceea generată de gemenii fostului cuplu Brangelina.  

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO