fbpx

Căutare

Share this article

Prima saptamana completa din 2022 se incheie cu o conjunctie Soare-Venus in Capricorn care apasa butonul de restart! In inima Soarelui, Venus isi incepe oficial un nou ciclu de 18 luni. Soarele in conjunctie cu Venus este o renastere a inimii. Chakra inimii se realiniaza cu Plexul Solar. Valorile fiecaruia se realiniaza cu adevarul suprem.

Acele parti din noi care definesc “eul” vechi si care nu ne mai folosesc, nu mai ajuta la dezvoltarea personala, trebuie lasate in urma. Dar sunt si parti care nu trebuie si nu se vor schimba niciodata. Acelea definesc esenta adevarului suprem, ceea ce gasim, de fapt, sub straturile multe de masti si ziduri cu care ne inconjuram, fiecare din diverse motive.

Acest inceput de ciclu este foarte puternic. Energia reinnoirii gratie conjunctiei Soare-Venus aduce clar in fata ochilor ceea ce ne dorim cu adevarat. Nu e neaparat un moment de luat decizii majore, de facut pasi indrazneti (mai ales ca Venus este inca retrograd). Insa, cu siguranta, este un moment in care intelegem ce vrem cu adevarat. Ce este cu adevarat important pentru fiecare dintre noi!

Conjunctie Soare-Venus in Capricorn – influente in dragoste

Soarele in conjunctie cu Venus este personificarea iubirii, pacii si frumusetii. Esti o persoana afectuoasa si rafinata, cu o viata sociala bogata, care iubeste distractia si amuzamentul. Esti un iubitor, nu un luptator si nu-ti plac oamenii si mediile amenintatoare sau urate. Oamenii sunt atrasi de tine datorita naturii tale autentice si minunate.

Sesiunile de cumparaturi ar trebui sa fie o experienta placuta datorita unui bun simt al modei si al ochiului bun pentru afaceri. De asemenea, ai abilitati bune de manipulare a banilor si ar trebui sa te bucuri de o viata relativ confortabila, daca nu chiar bogata. Investitiile in arta, bijuterii si numerar ar trebui sa genereze profit. Talentul artistic si creativ poate straluci prin muzica, dans, arta, moda si poezie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO