Beauty
Corina Kristaly: „O coafură sau o tunsoare nouă îţi poate oferi energia şi dorinţa de a cuceri lumea”
Este PR Coordinator TopLine (Nails, Hair & Make-up), aşadar am rugat-o să-mi dezvăluie câteva dintre secretele pe care le-a învăţat de când lucrează în domeniu şi i-am cerut şi recomandări de produse, ca să ştiu ce să testez pe viitor
Simona Prisacariu
|Reading time: 6 mins
Este PR Coordinator TopLine (Nails, Hair & Make-up), aşadar am rugat-o să-mi dezvăluie câteva dintre secretele pe care le-a învăţat de când lucrează în domeniu şi i-am cerut şi recomandări de produse, ca să ştiu ce să testez pe viitor
Simona Prisacariu
|Reading time: 6 mins
Share this article

Corina Kristaly lucrează în domeniul frumuseţii de 11 ani, deşi are numai 32 ani. Ar vrea ca ziua să aibă 48 de ore, iar când nu se află înconjurată de produse de beauty este mamă, soţie, prietenă, soră şi îi place să ofere prea mult, chiar dacă, uneori, primeşte prea puţin în schimb. Iubeşte lumea frumuseţii dar şi-ar dori să deschidă un restaurant-florărie, aşa cum a văzut într-una din călătoriile sale. Este PR Coordinator TopLine (Nails, Hair & Make-up), aşadar nu doar că are şansa de a testa zilnic zeci de produse dar ştie şi ce urmează să se lanseze şi care sunt trendurile viitoare de frumuseţe. Aşadar, am rugat-o să-mi dezvăluie câteva dintre secretele pe care le-a învăţat de când lucrează în domeniu şi i-am cerut şi recomandări de produse, ca să ştiu ce să testez pe viitor.

Îţi place să lucrezi în domeniul frumuseţii?

Da, este poate cel mai râvnit domeniu pentru o femeie. Gravitezi zilnic în jurul a zeci de produse cosmetice având la dispoziţie tehnologii surprinzătoare; eşti prima care află trendurile în beauty, mereu conectate cu partea de fashion. Intri în contact cu cei mai buni specialişti în domeniu, oameni importanţi cu o mare influenţă asupra consumatorului, dar şi cu personalităţi din showbiz, teatru, film, media etc.! În toţi aceşti ani am învăţat că este foarte important să construieşti o echipă puternică, să vezi totul ca pe un întreg, dacă vrei să ai rezultate! Să fii uman, să înţelegi nevoia reală a consumatorului, să fii mereu conectat cu acesta şi cu dorinţele sale! Produsele sunt fascinante, dar trebuie găsită cea mai bună comunicare pentru tipologii diferite, nevoi diferite. Aici este cel mai greu! Dar, dacă la sfârşitul zilei ai reuşit să le câştigi încrederea printr-o experienţă memorabilă, pozitivă, atunci ai la dispoziţie posibilităţi nelimitate!  

Care a fost cea mai frumoasă experienţă prin care ai trecut de când lucrezi în domeniu?

Sunt peste 11 ani de când lucrez în domeniu; în studenţie am lucrat foarte mult ca promoter, promovând preponderent branduri cosmetice de mass-market. Îmi aduc aminte de emoţia pe care o simţeam de fiecare dată când intram în sediile brandurilor respective! Era o lumină aparte, un mix de arome, un ocean de produse, perfect aranjate pe rafturi. Ţin minte că sorbeam fiecare cuvânt al celor care ne ţineau trainingurile, pentru că aveau un discurs plin de pasiune, care se lipea de tine! Îmi doream să ajung dincolo de masa de casting, iar acum, că am ajuns, vreau să cred că pot să transmit acelaşi lucru!

În prezent sunt mândră de ultima campanie TopLine „Unalike Beauty”, care celebrează frumuseţea dincolo de aparenţe! O campanie care a strâns 10 oameni minunaţi, din domenii total diferite, de o frumuseţe aparte – şi nu mă refer doar la cea exterioară! Sunt frumoşi dincolo de orice standarde şi în orice situaţie: entuziaşti, încrezători, pasionali, muncitori, profesionişti în tot ceea ce fac! Campania scoate în evidenţă faptul că atunci când te simţi bine cu tine, când îţi oferi timpul necesar şi eşti încrezător, frumuseţea se vede! Sunt extrem de multe persoane frumoase, dar care nu se simţ aşa, şi care ajung în situaţii limită din lipsă de încredere (cure de slăbire infernale, proceduri invazive până la operaţii eşuate). Atunci când aloci timp doar pentru tine se vede, fie că savurezi o cafea bună alături de un prieten, câteva minute de detaşare, când testezi un produs nou, o tehnologie nouă, o carte, un film! Energia pe care ţi-o oferă un simplu coafat sau chiar tuns este una cu care poţi cuceri lumea.

Ce produse ai testat şi te-au impresionat în ultimele trei luni?

Biroul meu este un mic bazar! Încerc cu greu să mă rezum la câteva produse! Curl Cleasing Conditioner de la Moroccanoil, este un produs minunat, 2 în 1, care te ajută atunci când vrei să te speli rapid pe cap, oferind părului revitalizare şi prospeţime. Poate trebuia să încep cu fiolele din Advent Calendarul Babor – le ador, sunt cea mai grozavă cură de frumuseţe pentru ten, în 24 de zile! Fondul de ten Guinot, Youth Time, pentru mine este cel mai bun! Îmi oferă o acoperire perfectă, fără să usuce tenul, hrăneşte, are acid hialuronic, se aplică perfect, fără să lase vreo urmă, este genial! Mă bucur că au schimbat ambalajul, acum este în flacon cu pompă, mult mai uşor de folosit!

Ce tendinţe îţi plac din propunerile pentru toamnă-iarnă?

Primele tendinţe care îmi vin în minte sunt cele propuse de brandurile de unghii. Îmi plac nuanţe intense, închise, dar şi un alb sidefat (pe care îl port acum) din colecţia de toamnă Matadora by Morgan Taylor. Iar cei de la CND vin cu tonuri de zăpadă proaspăt depusă, nuanţe glaciale disponibile în colecţia Glacial Illusion. Consider că manichiura este un accesoriu care completează orice ţinută şi îi poate oferi acel ‟ceva″ iar marile case de modă promovează din ce în ce mai mult acest aspect!

Ce produse foloseşti zilnic ?

Wow, o să fie o listă tare lungă. Rutina de îngrijire a tenului arată aşa – gel spumant de curăţare, apă micelară Guinot, serum (pentru cine caută un serum de vis, trebuie să încerce Académie Serum Eclat 8h), cremă contur ochi Académie Dynastiane şi cremă hidratantă Guinot.

Pentru corp, musai, gelul de duş Moroccanoil, este divin! Şi, recunosc, nu reuşesc să folosesc zilnic cremă de corp sau gomaj, dar nu uit niciodată de crema pentru călcâie de la Gewhol cu uree! De lista de produse de make up nu vreau să pomenesc! Este „never ending story″! Dar îi mulţumesc celui care a inventat tuşul! La birou sunt dependenţă de crema de mâini Moroccanoil şi de uleiul pentru cuticule CND.

Ce truc de înfrumuseţare ai aflat cel mai recent?

Nu este cel mai recent, dar este foarte util. Întotdeauna rămâne un surplus dintr-o fiolă tratament (Babor sau Académie) pe care îl poţi pune în crema de faţă, sau chiar în crema de corp.

Faci sport? Ce cosmetice ai în geanta pentru sală?

Am făcut sport, îmi place să fac, momentan priorităţile sunt cumva pe alt macaz. Timpul este comprimat şi trebuie să fac unele compromisuri (cele cu copil mic şi fără ajutoare ştiu despre ce vorbesc). În schimb, am grijă de mine prin alte metode – folosesc des Age Logic Minceur de la Guinot, Longue Vie Corps tot Guinot şi gomajul de la Mary Cohr Peau D’orange. Sunt foarte atentă la ce mănânc, cât mănânc şi la ce ore! Recunosc, am şi o genă bună, n-am încercat niciodată cure de slăbire.

Cum arată rutina de înfrumuseţare şi îngrijire dimineaţa, când ai timp la dispoziţie? Dar când eşti pe fugă?

Încerc să-mi fac timp zilnic pentru machiaj, îmi place să aplic o bază pentru că apoi totul este mai frumos, totul se aplică fără urmă! Iar tuşul şi iluminatorul sunt produsele mele must have! Dacă se întâmplă chiar să nu am timp, aplic măcar un anticearcăn şi mascara!

Dar ritualul de seară? Ce produse foloseşti?

Nu sunt genul care să piardă mult timp folosind produse complicate sau măşti. Vreau să fie simplu, rapid şi eficient. Aşa că seara merg pe curăţare şi demachiere temeinică şi hrănire – tenul meu este uscat aşa că folosesc o cremă mega hrănitoare! 

Beauty
Share this article