fbpx

Căutare

Share this article

O paletă de farduri care miroase a ciocolată, o mascara cu extract de cocos şi vanilie, un lac de unghii parfumat, un ruj îmbogăţit cu ulei de argan sau un ulei serum cu particule de aur  – toate aceste cosmetice au la bază tehnologii de infuzare, care le fac să fie speciale. Trebuie doar să le testezi ca să te convingi!

Infuzie de cocos

Foto: Maybelline NY

Mascara Total Temptation, de la Maybelline NY (38,70 lei), are la bază o tehnologie unică ce confer genelor volum fără să le încarce. Formula sa cremoasă este infuzată cu extract de cocos şi vanilie, transformând astfel ritualul de machiaj într-o experienţă senzorială. Având peri catifelaţi şi denşi, din fibre, aplicatorul distribuie uniform mascara, iar rezultatul este wow: mai mult volum şi gene catifelate. Mie îmi place mult să o folosesc dimineaţa, fiindcă aroma tropicală îmi dă o stare de bine.

Ciocolată delicioasă

Foto: PR

Paleta cu farduri pentru ochi Chocolate Gold, de la Too Faced, exclusiv în magazinele Sephora (233 lei), este infuzată cu aur şi pudră de cacao şi miroase absolut divin.  Aceasta conţine 16 nuanţe, unele fiind mate, iar celelalte fiind îmbogăţite cu aur veritabil, pentru a obţine un aspect strălucitor, metalizat. Fardurile sunt catifelate şi au o acoperire perfectă, putând fi utilizate atât pentru un machiaj de zi cât şi pentru unul de seară. Toate sunt infuzate cu pudră de cacao, bogată în antioxidanţi, având multiple beneficii pentru piele. Iar culorile  sunt foarte bine alese, toate au ceva aparte şi pun foarte bine privirea în evidenţă.

Metal preţios

Rose Gold Elixir 24K Gold Infused Beauty Oil, de la Farsali, exclsiv  în magazinele Sephora (216 lei) este un ulei uscat ce se absoarbe rapid în piele, hidratând-o. Fiind infuzat cu aur, bogat în vitamine, antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali, acesta reduce aspectul liniilor fine, uniformizând tenul şi făcându-l mai luminos. Poate fi utilizat zilnic, înainte de crema de zi sau cea de seară, dar poate fi amestecat şi cu fondul de ten. Cel mai bine se potriveşte cu un fond de ten mat, cu acoperire mare. Înainte de aplicare, agită bine flaconul, pentru a omogeniza produsul.

Hidratare şi confort

Rujul Giordani Gold Iconic Matte cu FPS 12, de la Oriflame (44,90 lei), este cremos şi are o textură bogată cu finisaj mat. Îţi va colora buzele cu o nuanţă intensă, cu grad ridicat de acoperire. Infuzia de ulei preţios de argan oferă o senzaţie somptuoasă de confort, iar factorul de protecţie solară apără buzele împotriva semnelor de îmbătrânire prematură.

Unghii parfumate

Lacul de unghii cu aromă tropicală, de la Bottega Verde (40 lei), este uşor de aplicat şi este infuzat cu parfum de fructe exotice! Odată uscate, unghiile vor emana arome de fructe delicioase şi vor avea o nuanţă intensă şi strălucitoare!

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO