fbpx

Căutare

Share this article

Se apropie Crăciunul, o perioadă minunată de care ne bucurăm cu toţii şi care scoate la iveală copilul din noi, oricât de „mari” am fi. Ne dorim fulgi de zăpadă, cadouri sub brad şi ne-ar plăcea să credem că în lume totul e bine şi frumos, când în dimineaţa zilei de Crăciun ne aşezăm cu o ciocolată caldă în faţa şemineului şi ne privim copiii desfăcându-şi cadourile primite.

Crăciunul e feeric! Dar la Disneyland Paris, Crăciunul este mai mult decât feeric! E magic!

An de an, organizatorii se străduiesc să se autodepăşească şi reuşesc să inventeze mereu noutăţi faţă de anii precedenţi. Aici Crăciunul începe devreme şi durează mai mult, iar pe 11 noiembrie Parcul s-a îmbrăcat deja în hainele de sărbătoare. Ghirlande cu globuri cât vezi cu ochii, lumini colorate, colinde, imensul brad minunat decorat şi, mai ales, Parada de Crăciun. La Disney, fiecare paradă e o poveste, povestea tuturor poveştilor, cu care alegorice pe care personajele cântă şi dansează, spre încântarea celor mici şi mari. Dar de Crăciun parada capătă accente de basm cu zâne, sub fulgii de zăpadă care cad neîncetat, într-un oraş în care nu prea ninge decât vreo doua-trei zile pe an. 

Anul acesta, tentaţia este şi mai mare: parcul oferă 25% reducere pentru sejururile până în 25 decembrie şi gratuitate pentru copiii până la 12 ani. Oferta este valabilă pentru cazare, mic dejun şi bilete de intrare atât în Parc, cât şi la Studiourile Disney. Desigur că din program nu lipsesc întâlnirile cu Moş Crăciun şi cei doi asistenţi ai săi, îmbrăcaţi în straie festive: Mickey Mouse şi Minnie, spectacole de muzică şi lumină, inclusiv o Cină de Crăciun în compania personajelor Disney.

Dar Disney nu este doar despre poveşti. Dacă aveţi nevoie de un pic de timp pentru oameni mari, în funcţie de hotelul la care alegeţi să staţi, vă puteţi bucura de o sală de fitness, de piscină, ba chiar şi de spa.

Iar dacă vreţi să faceţi şi altfel de shopping decât rochiţe de prinţese şi costume de Peter Pan, la 5 minute şi o staţie de metrou distanţă aveţi La Vallee Village, un outlet care găzduieşte cele mai mari mărci, la preţuri foarte interesante.

Ofertele de cazare sunt variate: de la 660 euro/camera cu două paturi duble, pentru doi adulţi şi doi copii până în 12 ani, la Hotel Santa Fe, 2 stele, pentru două nopţi şi trei zile cu intrările aferente în parcuri şi mic dejun, până la 1621 euro pentru aceeaşi ofertă, la Disneyland hotel, 5 stele.

Dacă deja v-aţi făcut planurile pentru Crăciunul de anul acesta, să ştiţi că puteţi deja rezerva pentru anul viitor, cu preţuri mai mici cu 40%. Parafrazând o frază celebră, „Disneyland este mereu o idee bună!”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO