fbpx

Căutare

Share this article

Dorită, plină de mister (oare care este formula ei?), Crème de la Mer a apărut şi în România. S-au scris articole, s-au făcut experimente, a fost controversată, sau dimpotrivă, prea lăudată.

Ce este de fapt cu această cremă? Este produsă de un fizician aerospaţial, Max Huber care, acum 12 ani, a decis să creeze ceva cu adevărat miraculos: cremă făcută din ierburile marine, care să conţină energia lor naturală. Max Huber nu a dorit să afecteze în vreun fel flora mărilor şi oceanelor, de aceea ierburile folosite sunt doar cele de la suprafaţa apei. Ecosistemul îşi vede de dezvoltare mai departe, pentru a furniza şi mai târziu plantele de care producătorii au nevoie pentru a crea această celebră cremă. După ce sunt culese, ierburile sunt transportate pe gheaţă până la laboratoarele Dr. Max Huber.

Fiecare borcan este umplut cu cremă la fix 8 ore de la producerea ei. În tehnologia acestui produs se îmbină multe procedee: ierburile sunt supuse luminii pulsatile, energia astfel creată semănând cu cea a soarelui. În orice nouă cantitate de cremă se introduce una din producţia anterioară, pentru ca energia iniţială să nu se piardă.
Crème de la Mer renaşte tenul. Aşa spun specialiştii.

Rămâne de văzut şi de simţit, fiindcă însuşi procesul de aplicare este venit parcă dintr-un ritual magic. Se ia o mică cantitate de cremă, se amestecă în palme până când devine translucidă şi caldă, apoi se aplică cu blândeţe pe obraji, pe frunte şi bărbie, apoi pe gât. Pielea va înghiţi cu sete energia şi hidratarea cremei, până când se va sătura şi se va lumina.

Produsele La Mer se găsesc în exclusivitate în magazinul Sephora din Băneasa Shopping City.

The Lifting Eye Serum 15ml – 960 ron
La Mer Moisturizing Cream 60ml – 1190 ron
The Eye Concentrate 15ml – 790 ron
The Eye Balm Intense 15ml – 750 ron

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO