fbpx

Căutare

Share this article

Să pleci într-o croazieră de lux, da. Dar una la 10 mii de metri înălţime? Acum este posibil.  Cu intenţia de a dovedi încă o dată ca luxul nu ţine cont de altitudine, compania americana Crystal Air a dezvăluit presei designul interior al celui mai nou jumbo jet de lux achiziţionat recent.

Este vorba de un Boeing 777-200, care poate acomoda 84 de pasageri, în voiaje în jurul lumii cu o durată de 14, 21 sau 28 de zile. Preţurile pentru o astfel de călătorie se situează între 50.000 şi 100.000 de dolari de persoană.

Crystal Air a cumpărat de curând două astfel de aeronave, urmând să îşi dezvolte ulterior flota, în funcţie de cerinţe (care cerinţe, ne asigură Edie Rodriguez, CEO Crystal Air, există). El a declarat că majoritatea clienţilor săi au avioane private, dar vin la Crystal Air pentru experienţa în sine.

La bord există doar cabine VIP, cu paturi adevărate. Pentru relaxare, aveţi o zonă de lounge, cu canapele şi bar, unde un barman va prepara pe loc cocktailul dorit. Mesele servite la bord vor avea nivelul unui restaurant cu stele Michelin, iar oferta de vinuri este demnă de orice sommelier de talie internaţională.

În caz că doreşte discreţie şi nu are chef să socializeze, fiecare pasager primeşte la îmbarcare un iPad şi are acces WiFi nelimitat, aşa că poate ori să navigheze pe internet, ori să se bucure de oferta de entertainment audio-video de la bord.

Desigur, nu veţi zbura non stop pe parcursul celor 14-28 de zile de croazieră aeriană.

Oferta include opriri la sol şi vizite de obiective turistice, ca orice altă croazieră.

Crystal Air nu sunt, însă, primii care să se fi gândit la ideea unei croaziere la înălţime.

Grupul hotelier Four Seasons a lansat anul trecut primul jet de lux al companiei. Puteţi face o excursie în jurul lumii, cu opriri la hoteluri din lanţul Four Seasons. La bordul acestui Boeing 757 care găzduieşte numai 52 de pasageri, faţă de 233 cât ar fi fost normal pentru o asemenea aeronavă, veţi avea un fotoliu din piele albă care se transformă în pat, o pătură din caşmir de Mongolia, un iPad personal şi cosmetice Bvlgari.

Urmând exemplul Fours Seasons, şi Oetker Collection, şi Aman Resorts oferă acum clienţilor călătorii în jurul lumii în jet privat.

Însă de departe cea mai luxoasă experienţă aviatică o oferă Etihad, prin cabina sa «better than first class», care are propriul dormitor, sală de duş şi lounge, precum şi un valet, meniuri personalizate şi servicii de conciergerie în timpul, înainte şi după croazieră.

Dacă vă tentează o astfel de aventură, puteţi deja rezerva pe crystalcruises.com. Pentru amatorii de excursii în jurul lumii cu resurse nelimitate, se deschide, astfel, o nouă eră. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO