Cu Andi Vasluianu despre Taximetriști, meseria de tâmplar și multe alte amintiri din adolescență: „E foarte greu să te arăți cu toate bunele și relele pentru oamenii care sunt în public, pentru că ne e frică să nu fim dați afară din trib și atunci suntem obligați să facem frumos” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cu Andi Vasluianu parcă nu te saturi să stai la povești. Are atât de multe de spus, încât pare el însuși o poveste și i-aș face acest compliment tocmai într-un moment în care mărturisește că este într-un proces greu de căutare a propriului sine.

Andi Valsuianu e actorul luat în calcul în foarte multe proiecte mari și interesante, asta după ce ani de-a rândul a demonstrat că știe să spună povești, știe să fie „cinstit și adevărat” în pielea personajelor pe care le interpretează.

Acum, la început de an, vine cu o lansare mare, un film cu și despre oameni care au niște povești aproape dureros de reale. „Taximetriști” urmează să se lanseze pe 20 ianuarie în cinematografe și, din păcate, va fi un film care va purta o mare presiune pe umeri: aceea a succesului licitat de „Teambuilding”, primul film românesc care în ultimii 30 de ani a reușit să aducă publicul în sălile de cinema într-un număr covârșitor.

Despre toate acestea am vorbit azi cu Andi Vasluianu, însă am intrat mult, dar nu agresiv și în viața sa personală și am încercat să facem suma experiențelor ce l-au format pe omul și actorul de azi.

Andi Vasluianu
Foto: Matei Bumbuț

Andi, înainte să vorbim despre filmul „Taximetriști” ce părere ai că toată lumea are o părere despre „Teambuilding”?

Mie îmi place foarte tare că are succes atât de mare. În momentul în care se discută despre filmul tău atât de mult, înseamnă că e bine, ești pe drumul bun.

Și crezi că o să se discute la fel de tare și despre „Taximetriști”?

Cinstit, mi-ar plăcea, dar nu cred. Nu știu. Nu cred că e genul care… cu toate că s-ar putea. Habar nu am. Nu am văzut filmul, dar nu știu ce să zic. ”Taximetriști” e cu mulți actori, „Teambuilding” e și cu actori, dar și cu influenceri, sau cum să le spun?

Și poate de aia se discută așa de mult?

Cred că ține foarte mult și de asta, că mulți au atacat și chestia asta că ei nu sunt actori. Ceea ce mi se pare absurd, că nu despre asta vorbim acum, ci despre ceea ce au reușit oamenii aceia.

Citește continuarea articolului 1 2 3 4 5 6 7 8 Pagina următoare »
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO