fbpx

Căutare

Share this article

Se spune că opusurile se atrag și poate de aceea vorbim azi de cele mai celebre cupluri interrasiale. Aceste perechi faimoase au demonstrat că acest principiu funcționează nu doar într-o aventură, ci și în relații serioase, pe termen lung. Deși este important ca într-o relație doi oameni să împărtășească aceleași valori, cine spune că e nevoie ca ei să aibă și aceeași culoare a pielii sau să facă parte din același grup etnic?

„Obișnuit” devine rapid un cuvânt învechit. Îl putem folosi pentru a ne referi la orice: modă, stil de viață și … căsătorie. Nu mai este surprinzător să vezi oameni de diferite naționalități, religii și cu diferite culori ale pielii care decid să-și lege viețile unele de altele.

Iată care sunt cele mai celebre cupluri interrasiale:

cele mai celebre cupluri interrasiale

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Unul dintre cei mai tineri milionari, cofondator al Facebook, a cunoscut-o pe viitoarea sa soție când amândoi studiau la Harvard și niciunul dintre ei nu știa ce le va rezerva viitorul. Mark Zuckerberg și Priscilla Chan s-au căsătorit în curtea casei lor, în 2012 și sunt acum părinții fericiți a 2 fete: Max (născută în 2015) și August (născută în 2017).

cele mai celebre cupluri interrasiale

Cele mai celebre cupluri interrasiale: Doutzen Kroes și Sunnery James

Ea este un model de top și unul dintre îngerii Victoria’s Secret, iar el este un DJ extrem de talentat, așa că nu a fost o pură coincidență faptul că s-au întâlnit în cele din urmă și s-au căsătorit în 2010. Această uniune se poate mândri că a adus descendenți cu adevărat binecuvântați genetic: Phyllon Joy Gorre (7 ani) și Myllena Mae Gorre (3 ani).

cele mai celebre cupluri interrasiale

John Legend și Chrissy Teigen

Un alt cuplu care poate concura pentru premiul maiestos oferit celor mai celebre povești de dragoste interrasiale este format din muzicianul și actorul John Legend și modelul Chrissy Teigen. Povestea lor de dragoste nu poate fi numită fără cusur, dar au dovedit că trecând prin dificultăți îndelungate pot ajunge la armonie. Acest lucru a fost perfect explicat în piesa Legend „All of Me”, pe care el a dedicat-o soției sale. Cuplul este împreună de un deceniu și acum au o fiică, Luna (născută în 2016) și de curând sunt proaspeți părinți ai unui bebeluș.

cele mai celebre cupluri interrasiale

Cele mai celebre cupluri interrasiale: Kim Kardashian și Kanye West

Viața acestui cuplu este în mod constant sub controlul presei, cu paparazzi care încearcă să facă o fotografie fiecărei mișcări pe care ei o fac. Deci, este de la sine înțeles că Kim Kardashian și Kanye West au devenit unele dintre cele mai celebre și mai discutate vedete ale secolului 21. Oficial, Kardashian și West s-au căsătorit pe 24 mai 2014, nu mult după divorțul lui Kim de al doilea soț, jucătorul NBA, Kris Humphries. Kim și Kanye sunt deja părinți ai fetiței North (4 ani), băiețelului Saint (2 ani) și ai micuței Chicago (recent născută de o mamă surogat).

cele mai celebre cupluri interrasiale

Matthew McConaughey și Camila Alves

Deși mulți credeau că Matthew McConaughey nu se va așeza niciodată la casa lui, iată acum că este un soț adorat și tată a trei copii. Asta pentru că întâlnirea cu Camila Alves în 2006 a schimbat lucrurile din imposibil în posibil, iar acum cuplul este fericit după o căsătorie de 12 ani și crește împreună trei copii adorabili: doi băieți, Levi (10 ani) și Livingston (5 ani) și o fetiță, Vida (8 ani).

cele mai celebre cupluri interrasiale

Cele mai celebre cupluri interrasiale: Robert De Niro și Grace Hightower

De 2 ori câștigător al premiului Oscar, Robert De Niro este căsătorit cu Grace Hightower din 1997. Povestea începutului relației lor este dovada vie că există basme. Ea era hostess la un restaurant pe care viitorul ei soț l-a vizitat odată. Cel mai amuzant lucru, așa cum a și recunoscut, a fost că nu l-a recunoscut la început și chiar l-a ținut la distanță, deoarece era foarte enervant. Cuplul crește azi 2 copii: Elliot (născut în 1998) și Helen Grace (născută în 2011 prin mamă surogat).

cele mai celebre cupluri interrasiale

Woody Allen și Soon-Yi Previn

Căsătoria dintre Woody Allen și Soon-Yi Previn este considerată de mulți controversată și deranjantă. Înainte de a fi soția sa, ea a fost fiica adoptivă a lui Mia Farrow – iubita lui Allen în acel moment. Mai târziu, Woody a recunoscut că nu se aștepta niciodată ca această aventură să se transforme în ceva serios. Chiar dacă o serie de scandaluri de agresiune sexuală și molestare care au implicat-o pe Previn au fost făcute publice de Mia Farrow, cuplul s-a căsătorit în sfârșit la Veneția pe 23 decembrie 1997 și a adoptat 2 copii – Bechet și Manzie.

Citește și: Woody Allen și Mia Farrow: dragoste vs. abuz, putere vs. adevăr. Povestea din pod care avea să traumatizeze un copil de șapte ani și o lume întreagă

cele mai celebre cupluri interrasiale

Cele mai celebre cupluri interrasiale: George Lucas și Mellody Hobson

Regizorul și producătorul american George Lucas, cunoscutul creator al epopeii saga Star Wars și a francizei Indiana Jones, și femeia de afaceri Mellody Hobson s-au întâlnit la o conferință de afaceri. După o poveste de dragoste de 7 ani, în cele din urmă și-au spus jurămintele pe 22 iunie 2013. Cuplul are o fiică, Everest Hobson Lucas (4 ani), născută cu ajutorul unei mame surogat.

cele mai celebre cupluri interrasiale

Serena Williams și Alexis Ohanian

Anul trecut a fost foarte fructuos pentru antreprenorul în industria tehnologiei, Alexis Ohanian și vedeta tenisului mondial, Serena Williams: au devenit părinți ai lui Alexis Olympia și s-au căsătorit. Această poveste de dragoste a început în mai 2015, la Roma, înainte de primul meci din Openul Italiei. Prima întâlnire nu a fost absolut impecabilă, deoarece Serena a încercat să-l facă să plece spunând că există un șobolan în apropiere, dar, din fericire, Alexis a privit-o cu umor, lucru care a aprins cu siguranță o scânteie. Perechea a tăcut pe tot parcursul anului 2015 și abia în noiembrie 2016, Serena și-a postat prima fotografie și și-a oficializat relația.

cele mai celebre cupluri interrasiale

Cele mai celebre cupluri interrasiale: Angelina Jolie și The Weeknd

Acesta este ultimul zvon care a împânzit presa tabloidă. Dacă toată vara atenția a fost îndreptată către alt cuplu mixt, Jenifer Lopez și Ben Affleck, pe toamnă, vine rândul ca paparazzi să urmărească o nouă poveste de dragoste, neconfirmată până acum, cea dintre Angelina Jolie și cântărețul The Weeknd. Zvonurile au fost lansate pe baza a două întâlniri surprinse între cei doi într-un restaurant italienesc. Amândoi au un trecut tumultuos, ea, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood luptându-se încă pentru custodia copiilor cu frumosul Brad Pitt, el, unul dintre cei mai bine cotați muzicieni ai momentului ieșind recent din două ralații, una cu Selena Gomez, cealaltă cu Bella Hadid.

Citește și: Viața cântărețului The Weeknd – sex, drog și R&B, în absența prezenței unui tată și din nevoia de liberă exprimare

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO