fbpx

Căutare

Share this article

Până aflăm care sunt nominalizările pentru Premiile Oscar 2019, astăzi a fost anunțată gazda evenimentului. Actorul Kevin Hart a primit această misiune specială din partea Academiei de Film de peste ocean. Glumele lui vor fi auzite în Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles în noaptea de 24 februarie.

Informația a fost confirmată și de Academia de Film de peste ocean. Iar aceștia i-au urat lui Hart un călduros “bine ai venit în familie”:

Hart îl urmează la cârma celui mai important eveniment al cinematografiei mondiale pe Jimmy Kimmel. Iar gazda late night show-ului de la ABC este foarte fericită pentru Hart, de altfel i-a și transmis, la foarte scurt timp după anunțarea știrii, un mesaj postat pe Twitter:

Dar cine este Kevin Hart

Născut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart și-a început cariera participant la mai multe competiții de stand-up comedy prin cluburile din New England. Și, se pare că oameni l-au plăcut foarte repede. Succesul a venit în 2001 atunci când a primit un rol din partea lui Judd Apatow în show-ul de televiziune „Undeclared”. Chiar dacă serialul nu a fost o reușită, fiind anulat după primul sezon, Hart a fost apreciat de oamenii de la Hollywood. A primit apoi roluri în filme precum „Paper Soldiers” (2002), „Scary Movie 3” (2003), „Soul Plane” (2004) sau „In the Mix” (2005).

Însă ceea ce l-a făcut pe Hart să devină o vedetă peste ocean a fost, fără doar și poate, talentul său pentru comedie. Și-a construit o reputație datorită glumelor sale. Și totul a început cu devărat în 2008 atunci când a lansat primul album de stand-up comedy – I’m a Grown Little Man.

Ulterior, a făcut parte din distribuții ale unor filme cunoscute precum „Grudge Match” (2013), „Ride Along” (2014) și „Ride Along 2” (2016), „About Last Night” (2014), „The Secret Life of Pets” (2016), „Captain Underpants: The First Epic Movie” (2017) sau „Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017). Iar în 2015 revista Time l-a inclus pe Hart pe lista celor mai influenți 100 de oameni din lume.

Astăzi Hart este unul dintre cei mai apreciați comedianți de peste ocean. Iar cel mai recent film în care a fost implicat a  fost „Night School” în care joacă alături de Tiffany Haddish, gazda BET Awards în 2011 și a MTV Video Music Awards în 2012.

Și cum a ajuns să fie mai popular decât David Beckham

Unul dintre cele mai amuzante proiecte la care a lucrat Hart a fost acela de a se transforma în David Beckham. A vrut să trăiască precum celebrul fotbalist englez. Să se îmbrace ca el, să bea ceaiul sau să citească ziarul pe care îl citește el. Iar asemănarea a fost izbitoare. Cam cum poate fi o asemănare între un englez blond de 1,83m și un afro american de 1,63m. Se pare că cei doi s-au înțeles foarte bine. Sau cât de bine se poate înțelege o celebritate (Beckham) cu un comediant  care încearcă să îl imite întru totul (Hart).

Cert este că cei doi au făcut câteva filmulețe amuzante. Iar Hart a devenit dacă nu mai popular decât Beckham, cel puțin cel mai popular fake David Beckham. De altfel, cei doi au ajuns să plece și într-un road trip împreună, atunci când au lucram pentru  o campanie H&M:

De ce a fost ales Hart să fie gazda Premiilor Oscar?

Evenimentul se luptă an de an să atragă o audiență din ce în ce mai mare, mai ales din publicul tânăr. Iar acest lucru pare să fie din ce în ce mai dificil. Așa că presiunea pe Hart este foarte mare. De altfel, anul acesta Premiile Oscar au atras cea mai mică audiență din istorie – doar 26,5 milioane de telespectatori, cu 6,4 milioane de telespectatori în minus față de 2017.

Iar această presiune nu este singura pe care o resimte Hart. Cea mai mare dorință a lui: să nu i se întâmple și lui coșmarul La La Land.

A fi gazda Premiilor Oscar pare să nu mai fie un vis pe care să îl aibă foarte mulți oameni de peste ocean. Ba mai mult, Hollywood Reporter l-a numit „the least wanted job in Hollywood / job-ul cel mai puțin dorit de la Hollywood”. Foarte multe vedete au refuzat să prezinte Premiile Oscar, printre ei Oprah Winfrey, Justin Timberlake, Julia Louis-Dreyfus sau Jerry Seinfeld. Ba chiar și Tina Fey și Amy Poehler care au prezentat minunat Globurile de Aur în 2013, 2014 și 2015, au refuzat acest job.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO