Căutare

Share this article

Faye Dunaway te poate ucide cu o privire”, scrie Vogue despre actriţa care a cunoscut faima începând cu anii 1960, când a jucat în filme precum ”The Happening” şi ”Bonnie and Clyde”. Însă această femeie care şi-a păstrat prospeţimea şi la 77 de ani, îţi captează atenţia nu doar cu privirea, ci şi cu atitudinea şi curajul de a schimba lucruri, chiar şi când vine vorba de modă.

Dacă până acum „eleganţa simplă„, dupa cum o descrie chiar ea, a fost ceea ce o caracteriza (şi vedem asta din toate acele imagini în care apare îmbrăcată în rochii cu croiuri simple, de cele mai multe ori monocrome), Faye Dunaway (care a câştigat un Oscar în 1976 pentru filmul ”Network”) este gata să-şi schimbe stilul vestimentar. Iar asta, în urma unei campanii recente create de italienii de la Gucci pentru noua geantă Sylvie, al cărei protagonist a fost actriţa.  

Inspirată de „stilul de viaţă al celor bogaţi şi celebri la Hollywood„, ultima campanie a lui Gucci o prezintă pe frumoasa Faye Dunaway în rolul unei femei de succes de la Hollywood care are o relaţie specială cu fiica ei, interpretată de cântăreaţa franceză Soko. Colaborarea cu Gucci i-a schimbat însă felul în care se raportează la modă, deşi tot timpul a dat dovadă de stil, încă din tinereţe când a fost o vreme chiar şi model.

Stilul Gucci m-a învăţat din nou să fiu mai aventuroasă”, spune actriţa citată de The Telegraph mărturisind că s-a îndrăgostit de creaţiile fabuloase ale lui Alessandro Michele. O rochie lungă înflorată, un costum dantelat, o bluză roz şi pantaloni roşii sunt creaţii semnate de Gucci pe care diva le poartă în imaginile suprinse de fotograful Petra Collins (care a lucrat cu Selena Gomez,printre multe alte celebrităţi) şi pe care e gata să le poarte oricând şi de acum înainte. „Mă bucur foarte mult să port costumul de dantelă, care este o idee uimitor de interesantă„, mărturiseşte Dunaway despre costumul preferat. „Tot ceea ce am îmbrăcat în această campanie mi-a plăcut extrem de mult! Am fost cu adevărat surprinsă de cât de bine mi se potrivesc„, mai spune Dunaway, care rareori acordă interviuri.

Aşa încât, pregătiţi-vă pentru o schimbare de proporţii în ceea ce priveşte stilul vestimentar al lui Faye Dunaway! Probabil că nu o veţi mai vedea niciodată în rochii simple precum cea purtată la gala Oscarurilor din 2017, când ea şi Warren Beatty, în calitate de prezentatori au încurcat plicurile.

 

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO