fbpx

Căutare

Share this article

Jon Bon Jovi şi-a cumpărat o casă de 10 milioane de dolari. Casă e puţin spus! Rockstar-ul american a ales o vilă în Palm Beach (Florida) de peste 6.800 de metri pătraţi cu vedere la ocean. Bon Jovi, în vârstă de 56 de ani, a cumpărat săptămâna trecută această vilă construită în stil mediteranean de la una dintre familiile magnaţilor locali.

Noua casă cumpărată de Jon Bon Jovi a fost construită în 1985 şi aminteşte, prin culorile folosite şi arcadele de la intrare, de stilul arhitectonic spaniol.

Fanii lui Bon Jovi ştiu că acesta petrece destul de mult timp în sudul Floridei, zonă în care are foarte mulţi prieteni. Vila cu două etaje, patru dormitoare, 5 băi, piscină, spa şi un lift propriu – plus vederi senzaţionale către plajă şi ocean! – pe care tocmai a cheltuit 10 milioane de dolari, ar trebui să fie un loc destul de confortabil pentru vizitele sale în zonă. Nu credeţi?

Aşa cum precizează şi presa internaţională, trupa celebrului muzician tocmai a lansat cel de-al 13-lea album, intitulat „This House Is Not for Sale”. Ironie sau o coincidenţă fericită? 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO