fbpx

Căutare

Share this article

Jane Fonda îşi vinde conacul ecologic din Beverly Hills. Scoasă la vânzare acum un an, pentru 10 milioane de dolari, reşedinţa este una mai mult decât somptuoasă, decorată într-un stil cozy, şi construită cu respect pentru natură, în stilul eco-friendly.

Actorul şi producătorul muzical Richard Perry a scos la vânzare casa în care el şi Jane Fonda au locuit vreme de 5 ani după ce cuplul şi-a anunţat despărţirea. Reşedinţa se află în Trousdale Estates, un cartier de lux unde au locuit de-a lungul timpului Elvis Presley, Frank Sinatra şi Jennifer Aniston. Fonda şi Perry au cumpărat proprietatea în 2012 pentru 7,3 milioane de dolari de la regizorul de televiziune John Rich, mintea din spatele unor seriale ca Gilligan’s Island şi All in the Family.

Deşi, aşa cum puteţi vedea în imagini, reşedinţa face toţi banii, abia de curând actriţa a reuşit în cele din urmă să vândă de luxoasa proprietate, la aproape 12 luni după ce a scos-o pe piaţă. Fonda a vândut casa cu patru dormitoare, o sală de forţă şi o piscină cu încălzire solară, pentru aproape 10 milioane de dolari, după ce i-a scăzut preţul de două ori.

Reşedinţa Era listată la 13 milioane de dolari în ianuarie 2017, în martie preţul a scăzut la 11,5 milioane de dolari, iar în august a fost redus la 9,9 milioane de dolari. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO