fbpx

Căutare

Share this article

Transilvania Film lansează pe 13 aprilie în cinematografe „România neîmblânzită”, un proiect unic, care doreşte să dezvăluie frumuseţea sălbatică a României, o frumuseţe nealterată, aproape magică, însă extrem de fragilă. Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai titraţi şi iubiţi actori de la noi, este vocea care narează acest film despre spectacolul naturii.

„Românianeîmblânzită”, această călătorie vizuală dezvăluie un an din vieţile variatelor plante, insecte şi animale de pe teritoriul României, şi trecerea lor prin toate cele 4 anotimpuri, încă prezente în ţara noastră.

În inima Europei există o viaţă naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăţi. Munţii, pădurile străvechi, apele nesfârşite, toate acestea găzduiesc creaturi de referinţă pentru bătrânul continent. Sunt ţinuturi ale frumuseţii şi sălbăticiei unde destinele sunt dictate de anotimpuri. Creaturi parcă desprinse din legendă trăiesc în libertate, aici animalele se luptă pentru supravieţuire. Iar „România neîmblânzită” va dezvălui toate aceste poveşti incredibile.

Filmul este susţinut de Auchan Retail România, de ONG-ul de mediu The European Nature Trust şi realizat de casa de producţie britanică Off the Fence. Distribuitorul filmului în România este Transilvania Film. Premiera în cinematografele din întreaga ţară va avea loc în data de 13 aprilie 2018. Detalii pe romanianeimblanzita.ro

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO