fbpx

Căutare

Share this article

Cine nu şi-ar dori o casă cu vedere la ocean, mai ales dacă a aparţinut unuia dintre cele mai mari staruri de cinema? Ei bine, casa în care a locuit Cary Grant este acum de vânzare!

Aflată chiar pe superba plajă din Santa Monica, casa a fost construită pentru o altă vedetă, Norma Talmadge, o actriţă cunoscută în epocă pentru filmele sale mute. Apoi, această proprietate a aparţinut magnatului Howard Hughes dar şi celui care a frânt multe inimi (la Hollywood şi nu numai), celebrul actor Cary Grant.

Casa, cu o suprafaţă de 5.530 de metri pătraţi, a fost construită în anul 1930. Au locuit aici sau au fost oaspeţi ai vilei din Santa Monica Prinţesa Grace de Monaco, Irving Berlin, George Gershwin şi Sharon Tate şi mulţi alţii.

Dacă sunteţi un pasionat sau un colecţionar de automobile, trebuie să ştiţi că proprietatea dispune de un garaj pentru patru autovehicule, cu o curte şi o intrare separată. Cealaltă curte se bucură de o piscină superbă şi de un teren de tenis.

Se spune că Grant şi prietenul său, actorul Randolph Scott, au cumpărat această casă în anii ’30 şi că, atunci când Grant s-a căsătorit cu Barbara Hutton (în 1942) cei doi au locuit împreună aici.

Actualul proprietar a păstrat multe dintre detaliile originale ale casei (dar a insistat să scoată sârma ghimpată pe care o montase Howard Hughes deasupra gardurilor). Multe dintre camerele reşedinţei au vedere directă la Oceanul Pacific. Dormitorul matrimonial se bucură, pe lângă această superbă privelişte, de o zonă lounge, dressing-uri şi două băi ce păstrează încă faianţa originală. La etajul doi se află alte 4 dormitoare printre care şi cele cu intrare separată, dedicate staff-ului.

Cuplul Jennifer şi Royce Diener au cumpărat reşedinţa acum 38 de ani la preţul de 750 de mii de dolari. Acum casa este scoasă la vânzare prin intermediul Jade Mills/Coldwell Banker Global Luxury la preţul de aproape 12 milioane de dolari.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO