Movies
Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Hagi
Dacă nu ştiaţi nimic despre fiica fostului fotbalist Gheorghe Hagi, aflaţi că tânăra în vârstă de 21 de ani, Kira Hagi, este pasionată de film.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Dacă nu ştiaţi nimic despre fiica fostului fotbalist Gheorghe Hagi, aflaţi că tânăra în vârstă de 21 de ani, Kira Hagi, este pasionată de film.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Share this article

Dacă nu ştiaţi nimic despre fiica fostului fotbalist Gheorghe Hagi, aflaţi că tânăra în vârstă de 21 de ani, Kira Hagi, este pasionată de film. A urmat cursurile New York Film Academy, şi-a făcut experienţă la Ownzones Media (o companie importantă din Florida focusată pe dezvoltarea aplicaţiilor ce furnizează conţinut digital pentru film, televiziune şi programe de divertisment în SUA) iar acum primeşte primele recunoaşteri oficiale.
Fiica lui Hagi a fost premiată de curând de L.A. Film Awards (un festival organizat de IMDB) pentru scurtmetrajul „Fragile”, realizat împreună cu Camila Mejía Duque, pentru care a primit două premii: menţiune de onoare pentru „cel mai bun scurtmetraj indie” şi cel de interpretare („Inspiring woman in a film”).

Acest scurtmetraj rezumă finalul celor trei ani la şcoala de film şi sărbătoreşte începerea unui nou capitol al vieţii mele”, scrie Kira Hagi pe pagina ei de Facebook despre ”Fragile”, ce spune povestea unei tinere care-şi încearcă norocul la Hollywood.

Foarte interesantă prestaţia acestei tinere şi talentate actriţe. Kira a oferit o performanţă extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmăresc. Felicitări!“, a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este preşedintele juriului Film Awards, competiţie ce recompensează actori de pretutindeni care joacă în filme de lungmetraj şi de scurtmetraj, în producţii independente sau în seriale TV şi online.

Juriul a premiat cei mai bun actori în urma unor proiecţii private, câştigătorii celor 15 categorii de concurs primind câte un certificat.

Movies
Share this article