fbpx

Căutare

Share this article

Cea mai importantă petrecere, mai ales pentru finalul anului, cea de Revelion ne pune la mari încercări. Dacă organizăm petrecerea acasă, trebuie să ne gândim la ce gătim sau ce muzică punem. Dacă ieșim în oraș, trebuie să alegem locația. Și tot așa. Petrecerea asta ne dă mari bătăi de cap, dar astăzi încercăm să rezolvăm măcar o problemă de pe listă: cum ne îmbrăcăm de Revelion. Așa că, doamnelor, am vorbit cu Romanița Iovan să ne dea câteva recomandări. Trebuie să strălucim de Revelion.

Ce ne recomandă Romanița Iovan?

Înainte de toate, subliniem faptul că în alegerea ținutei pentru Revelion este foarte importantă locația, precum și dress code-ul evenimentului, dacă există așa ceva. Am vorbit cu Romanița despre ținute pe care ar trebuie să le alegem în funcție de mai multe tipuri de petreceri și locații:

  • pentru club: aș opta pentru o rochie mini sau midi, cu spatele gol, de culoare neagră sau pentru o rochie din paiete strălucitoare, aurie sau argintie, verde sau galbenă. Doamnelor, întotdeauna look-ul special vă va face să vă simțiți atrăgătoare, chic, cu un aer sexi și seducător.
  • pentru o petrecere într-un cadru privat: aici este foarte importantă locația – dacă ești în oraș sau în vârf de munte. Pentru ambele vei avea nevoie de o ținută lejeră, aș recomanda pantaloni și un top elegant (mătase, paiete ) sau o salopeta pentru oraș și pentru a scoate în evidență nonșalanța și confortul o rochie tricotata oversize sau colanți și un pulover pentru munte.
  • pentru o petrecere într-un restaurant: aici trebuie sa ne asortăm cu ambianța luxoasă și elegantă a locului, așa că ar trebui să avem grijă la alegerea accentelor „glamour”: de la rochii lungi din brocart, duchesse, paiete la combinații de catifea cu inserții de lurex, accente de cristale sau alte pietre semiprețioase

De asemenea, dacă am reușit să ne facem o idee despre ținuta de Revelion, ar trebui să ne gândim și la cum o asortăm cu încălțămintea și accesoriile. Așa că am vorbit cu Romanița și despre asta:

  • ținuta trebuie asortata în mod armonios cu încălțămintea, accesoriile, dar și cu un machiaj sofisticat, strălucitor. Pentru această petrecere, aș opta pentru negru și pentru culori tari: burgundy, albastru electric sau verde smarald
  • în ceea ce privește încălțămintea: sandale sau pantofi foarte eleganți pentru club și restaurant, botine / pantofi sport pentru munte
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO