Cum reactioneaza fiecare zodie cand trece printr-o despartire - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Sfarsitul unei relatii reprezinta o catastrofa pentru unii, dar pentru altii poate fi ceva pozitiv, un nou inceput. Iata cum reactioneaza fiecare zodie cand trece printr-o despartire!

Cum reactioneaza fiecare zodie cand trece printr-o despartire: Berbec

Te arunci in alta relatie cu cineva total nepotrivit pentru tine, doar pentru ca nu vrei sa fii singura. Si vrei sa-ti demonstrezi ca te descurci si sa-ti faci fostul partener gelos.

Taur

Plangi luni in sir. Te uiti la filme triste, asculti melodii care te fac sa te gandesti la el si le vorbesti prietenelor numai despre el.

Cum reactioneaza fiecare zodie cand trece printr-o despartire: Gemeni

Flirtezi cu oricine e interesat de tine, in speranta ca asa il vei uita pe cel pe care l-ai iubit.

Rac

Te incui in camera, nu mai vorbesti cu prietenii, nu mai ai grija de parul tau, de unghii si de tinute. Stai numai in pat daca nu trebuie sa ajungi la scoala sau la serviciu.

Leu

Il urmaresti non-stop pe retelele de socializare. De fiecare daca cand posteaza o poza in care apare cu altcineva, incerci sa afli totul despre acea persoana. Gelozia ta scapa de sub control si te compari cu fiecare persoana cu care el se intalneste.

Cum reactioneaza fiecare zodie cand trece printr-o despartire: Fecioara

Te refugiezi in munca. Nu mai dai doi bani pe relatii si cauti sa ramai ocupata. Esti la serviciu chiar daca nu esti platita pentru munca in plus.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO