fbpx

Căutare

Share this article

Unii spun că e cel mai cool „device” gândit pentru confortul din sufrageria proprie – pe locul doi după invenţia telecomenzii, desigur. Sobro e o măsuţă joasă pentru cafea, care ascunde facilităţi nebănuite.  Această măsuţă pentru living fost gândită cu un sertar încorporat care este, de fapt, un minifrigider pentru bere, vin sau sucuri. În plus, beneficiază de boxe audio cu Bluetooth, de lumini cu led-uri şi de o staţie cu prize pentru încărcarea telefoanelor sau a laptopurilor.

Ideea acestei mese-gadget este să creeze cât mai mult confort în zilele pe care le petreceţi cu familia sau cu prietenii în propriul living. Este un produs al companiei americane StoreBound, despre care producătorii spun că reprezintă „viitorul în materie de mobilier”.

Practic nu veţi rata o fază importantă din meci (sau, doamne fereşte, vreun gol!), nu veţi pierde nimic din discuţiile cu prietenii… pentru simplul fapt că nu mai trebuie să mergeţi până la frigiderul din bucătărie.

Masa-frigider beneficiază de un dispozitiv prin care puteţi ajusta temperatura de răcire după propriile preferinţe, iar sistemul audio încorporat este unul de cea mai bună calitate – aşa că nu veţi duce lipsă nici de „atmosferă”.

Suprafaţa mesei este realizată dintr-o sticlă specială, tratată astfel încât să reziste la umezeală şi diferenţe de temperatură. Altfel spus, nu veţi mai avea nevoie de coastere pentru paharele de pe masă.

Producătorii au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru producţia acestor piese de mobilier, iar după ce campania de pe indiegogo va fi încheiată, mesele Sobro vor fi disponibile la vânzare cu preţul de 1.500 de dolari. Găsiţi mai multe detalii aici.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO