Cum să alegi pantalonii scurți pentru femei: 5 sfaturi pentru modelul care se potrivește perfect pentru forma corpului tău - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Nu există o garderobă completă fără cel puţin o pereche de pantaloni scurți pentru femei. Cum alegem pantalonii scurți pentru femei? Ce ni se potrivește? Și cum putem să ieșim în evidență purtându-i? Citește în continuare și vei descoperi 5 sfaturi care să te ajute să alegi modelul de pantaloni scurți care să se potrivească perfect pentru forma corpului tău. 

Pantalonii scurți pentru femeile care au un corp cu forme

Dacă alegi o ținută care să-ți pună formele în valoare, atunci acesta este cel mai mare avantaj pe care îl poți avea atunci când vine vara și trebuie să alegi pantalonii scurți pentru femei. Câteva recomandări să te ajute. Pentru un posterior mai mare, coapse late şi talie îngustă, poartă pantaloni scurţi cu talie medie, simpli, care să îţi pună în evidenţă formele. Iar dacă ai coapse groase, alege pantaloni scurţi cu detalii minimaliste. Și, nu în ultimul rând, dacă ai nevoie de câteva idei pentru inspirație, te invităm pe site-ul celor de la MODIVO: https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni-scurti.

Statură minionă, ce pantaloni scurți să aleg

Dacă ești minionă atunci vestea bună pentru tine este că pantalonii scurți sunt perfecți. Îți recomandăm să alegi niște pantaloni scurți femei din denim, de lungime medie. Cu cât picioarele sunt mai la vedere, cu atât mai mult va fi creată iluzia de înălţime. De asemenea, pentru confort şi echilibru, asigură-te că alegi pantaloni scurţi care sunt puţin mai largi în jurul coapselor.

Cum aleg culoarea pantalonilor scurți

Întotdeauna alegeți ținuta astfel încât să fie în acord cu personalitatea ta. Ține cont și de tipul evenimentului la care participi, dar și de ce vrei să transmiți cu ținuta aleasă. Iar ca să-ți dăm un sfat, dacă ai un corp drept alege o pereche de pantaloni scurți colorați, eventual cu diverse imprimeuri și poartă accesorii în jurul taliei pentru a crea un aspect mai rotunjit. 

Ce ți se potrivește acum

Nu îți cumpăra pantaloni pentru cum vrei să arăți mâine. Nu alege o dimensiune mai mică cu gândul că o să slăbești, nici pantaloni mai mari dacă vrei să îţi rotunjeşti formele. Alege întotdeauna ce ţi se potrivește acum, doar așa vei beneficia de maximum de confort. Și, de asemenea, poți să combini pantalonii scurți cu accesorii foarte cool, precum acestea: https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/borsete-si-genti-crossbody/borsete.

pantalonii scurți pentru femei
Cum să alegi pantalonii scurți pentru femei: 5 sfaturi pentru modelul care se potrivește perfect pentru forma corpului tău

Cum alegi texturile, imprimeurile şi fibre potrivite pentru pantalonii scurți pentru femei

Pentru a te simți confortabil indiferent de activitatea pe care o faci alege pantaloni scurți din fibre naturale care sunt prietenoși cu pielea. Dacă vrei ceva rezistent, atunci alege asocierea de fibre. Dacă vrei însă ceva pentru activități intense, atunci alege fibrele sintetice.

De asemenea, dacă ai o construcție atletică atunci poartă pantaloni scurți. Îți vor scoate în evidență picioarele și te vor face să te simți foarte confortabil. Recomandarea noastră este să alegi un imprimeu floral. Și, nu în ultimul rând, citește și ce spun experții. Citește și: Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO