Căutare

Share this article

Când vrei să surprinzi persoana iubită, primul lucru pe care trebuie să îl ai în minte este că nu toate gesturile frumoase sunt apreciate la fel de către toate femeile. Dacă o persoană expansivă s-ar plimba pe străzi fericită cu un urs de pluș imens în brațe sau cu  o mulțime de baloane colorate, o persoană introvertită s-ar putea simți stânjenită într-o astfel de ipostază. Există însă un cadou pe care nicio femeie nu îl poate refuza și care nu poate lipsi de 14 februarie, indiferent dacă te gândești sau nu și la alte surprize. Este vorba despre frumoasele flori și îți arătăm cum poți, cu ajutorul lor, să îți faci iubita sau soția să se simtă specială de Valentine’s Day.

Trimite-i un buchet de flori la locul de muncă

Dacă e obișnuită cu gesturi romantice din partea ta, probabil se așteaptă să primească un buchet de flori de Valentine’s Day. Lucrul la care nu se așteaptă însă este ca buchetul de flori să ajungă la locul său de muncă. Apelează la un serviciu de livrare de flori și impresioneaz-o de Ziua Îndrăgostiților. Dacă este o persoană căreia îi place să fie admirată, faptul că privirile colegilor de muncă vor fi ațintite asupra ei, o va face să se simtă specială.

Când alegi florile, opțiunile sunt aproape nelimitate, așa că nu trebuie să te oprești doar la clasicii trandafiri roșii. Chiar dacă sunt cel mai cunoscut simbol al iubirii, există și alte flori care dețin aceste semnificații. Știai, de exemplu, că lalelele roșii sunt un simbol al iubirii perfecte? Dăruiește-i un buchet cu lalele roșii și spune-i și motivul pentru care ai ales acest cadou. Sigur o vei impresiona. Ce nu trebuie să uiți este să atașezi un mesaj buchetului trimis. În momentul în care nu oferi personal florile, un bilețel în care să scrii câteva gânduri este obligatoriu.

Declară-i dragostea cu un trandafir nemuritor

Simbol al iubirii durabile, trandafirii criogenați sunt ultimul trend în materie de cadouri florale. Spune-i persoanei dragi că iubirea ta este pentru totdeauna și dăruiește-i un trandafir criogenat în cupolă de sticlă sau un aranjament cu trandafiri criogenați. Avantajul florilor criogenate este că rezistă până la 25 de ani, așadar cadoul tău îi va aminti ani la rând persoanei iubite de această zi deosebită.

Surprinde-o cu flori la o cină romantică

Ați programat o ieșire la restaurantul preferat de Ziua îndrăgostiților? Transformă această seară în una și mai romantică. Comandă un buchet de flori și aranjează cu florăria să fie livrat exact în intervalul orar în care v-ați propus să fiți acolo. Timing-ul este foarte important în astfel de situații, așa că asigură-te că florile nu ajung înainte să ajungeți voi la restaurant sau când sunteți deja pe picior de plecare.

101 trandafiri- buchetul îndrăgostiților

Florăria Magnolia, cu o experiență de aproape 22 de ani pe piața de flori din România, spune că dintre toate buchetele livrate, cele care depășesc 100 de trandafiri sunt cele mai impresionante. Cel mai des comandat este buchetul cu 101 trandafiri roșii, iar Valentine’s Day este una dintre zilele în care bărbații aleg acest tip de buchet.  Dacă ai planuri mari și vrei să îți ceri iubita în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților, un astfel de buchet este perfect pentru a face asta într-un mod pe care nu-l va uita.

Indiferent prin ce cuvinte îi spui partenerei de viață că o iubești, florile vor face ca declarația ta să fie una și mai frumoasă, iar pe ea o vor face să se simtă apreciată și iubită.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO