Căutare

Share this article

Sărbătorile Pascale ne aduc o mulţime de emoţii, reîntâlniri şi momente de familie frumoase. Poate tocmai de aceea, pregătirile pentru această perioadă sunt cu atât mai importante, cu cât ele ajută la crearea unei atmosfere speciale.

Anul acesta ţi-ai dori să iei titlul de “cea mai bună gazdă” sau să îi surprinzi atât pe membrii familiei, cât şi pe prieteni cu cele mai spectaculoase alegeri?

Iată ce trebuie să faci: în primul rând, “vizitează” departamentul Living&Deco de pe SensoDays.ro, unde orice produs din stoc vine cu 15% discount suplimentar dacă aplici voucherul HAPPY15 în coşul de cumpărături.

Apoi, trece în revistă câteva dintre produsele “de sezon” de pe Sensodays.ro care îţi vor face misiunea nu doar mult mai uşoară, ci şi mai plăcută.

Înfrumuseţează-ţi casa şi masa de Paşte cu porţelanuri dedicate de la Villeroy&Boch!

Dă un farmec aparte căminului tău, alegând produsele Villeroy&Boch. Porţelan premium, stil rustic şi o mulţime de obiecte speciale din care poţi opta tocmai pentru a-ţi înfrumuseţa casa în aşteptarea invitaţiilor.

Alege între farfurii, cupe şi platouri pentru ouă, ceşti, căni, suporturi pentru lumânare, boluri, coşuleţe sau vaze, multe dintre ele având ornamente specifice sărbătorii Pascale.

Optează pentru o tentă boemă cu motive florale din colecţia Mariefleur gris  sau alege aerul artizanal atât de la modă cu Artesano Provencal

Îţi doreşti o tematică puţin diferită de cea clasică? Mariefleur, colecţia specială de primăvara asta, dar şi aerul artizanal din Artesano Provencal ţi se vor potrivi mănuşă.

Produsele diverse, motivele florale şi culorile calde te vor cuceri pe loc! Design spectaculos, culori ceva mai intense, dar la fel de plăcute, motive florale şi acel “ceva aparte” oferit de factorul artizanal – sunt doar câteva dintre motivele pentru care te vei îndrăgosti de produsele acestor colecţii speciale.

Lasă-te inspirată de colecţia Kartell, cu ajutorul căreia decorarea mesei se va transforma într-un adevărat spectacol estetic!

Bolurile, farfuriile, paharele şi toate celelalte obiecte folosite la servirea mesei regăsite în colecţia Kartell vin cu atu important! Designul spectaculos realizat de Patricia Urquiola se bazează în mare parte pe utilitate: orice produs ai alege, îl poţi folosi oriunde şi oricând, neexistând riscul de a se sparge sau de a se păta.

În realizarea produselor este folosit polimetilmetacrilatul, o răşină de plastic acrilic, de înaltă calitate estetică, dar şi funcţională. Transparent, rigid, rezistent la intemperii, reciclabil 100%, acest material oferă obiectelor un aspect cu totul spectaculos.

Foloseşte-te şi de lumini, creând o atmosferă specială cu veiozele Battery!

Iată o idee inedită şi totodată nouă de veioze Kartell, cele care vor da un aer special camerei în care vor fi amplasate. Fabricate din PMMA transparent, aceste veioze pot fi încărcate prin intermediul unui cablu USB, iar durata de fruncţionare pe baterii este de până la 6 ore.

Aşadar, fără cabluri, prize şi condiţionări de acest gen. În plus, abajurul cu aspect de cristal oferă un joc de lumini interesante, ce se va potrivi la fix cu atmosfera de sărbătoare.

Conturează o tematică Pascală cu ajutorul textilelor decorative din colecţiile propuse de SensoDays!

Descoperă multitudinea de textile decorative precum feţe de masă, şorţuri de bucătărie, naproane, suport farfurii, şervete, prosoape de bucătărie şi alege-le pe cele cu tematică Pascală, cu imprimeuri şi culori ce se vor integra perfect în acest “scenariu” al festivităţii tale.

Selectează câteva decoraţiuni şi lumânări în concordanţă cu stilul celorlalte obiecte!

Obiectele Home Décor sunt acele mici detalii care întotdeauna surprind plăcut şi, astfel, fac diferenţa! Aşadar, alege-ţi preferatele, fie că vorbim aici despre produse decorative, fie că ne referim la lumanarile care nu lipsesc din această perioadă.

Învăluie-ţi casa cu aromele Lampe Berger!

În vâltoarea pregătirilor, uităm tocmai de acest aspect: parfumul de cameră. Ei bine, de acum nu mai trebuie să îţi faci griji pentru că Lampe Berger ţi-a pregătit o mulţime de sortimente speciale, cu note dintre cele mai diverse, de la cele marine şi florale, până la aromele de citrice şi condimente.

Dacă încă nu te-ai hotărât în privinţa aromelor ce ţi se potrivesc, nu uita că în Showroom SensoDays Ştirbei, Bucureşti găseşti testere pentru toate mirosurile Lampe Berger, aşa că vino şi alege-ţi preferatele!

Difuzarea parfumurilor durează până la 20 de ore, iar parfumul ţine aproximativ 80 de ore. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO