fbpx

Căutare

Share this article

Faci şi tu parte dintre cele care se prăbuşesc de plăcere pe scaunul coaforului după o rundă de masaj al scalpului? Atunci ştii exact despre ce urmează să vorbim în acest articol. Iar dacă încă nu ai găsit mâinile dibace care să te includă în fan clubul masajului capilar, iată câteva motive pentru care să cauţi mai temeinic un specialist care să îţi bucure scalpul.

Masajul acesta este mai mult decât un moment genial de stare de bine şi o călătorie senzorială. Este un paşaport către sănătatea şi frumuseţea părului.

Masajul rădăcinilor părului şi al scalpului activează microcirculaţia locală, reglează producţia de sebum şi elimină excesele de deşeuri naturale aflate în sânge. Totodată, masajul scalpului linişteşte şi calmează, alungă stresul şi anxietatea. Alte beneficii ale masajului capilar? Stopează căderea părului şi ajută la stimularea noilor rădăcini.

Dacă găseşti o persoană pricepută care să ştie tehnici speciale precum ceşe din masajul terapeutic Nioxin, atunci te vei bucura de o intensificare a microcirculaţiei sanguină de la nivelul scalpului, ceea ce va face ca substanţele hrănitoare să ajungă la fiecare folicul de păr. Astfel, rădăcinile se întăresc şi ajută părul să-şi atingă potenţialul maxim. Şi astfel să fie sănătos şi mătăsos.

Ştiai că pe un scalp oxigenat părul se simte mai bine, iar coafatul devine mai uşor? Iată de ce: prin mişcări de masaj stimulezi dislocarea excesului de celule. Şi uite aşa, scalpul se echilibrează, se vindecă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO