fbpx

Căutare

Share this article

Ţi-ai pregătit garderoba pentru perioada caniculară? Ştii exact cu ce te vei îmbrăca la birou aşa încât să te simţi confortabil şi să nu suferi de căldură? Chiar şi dacă eşti foarte bine pusă la punct privind acest aspect, nu cred că ţi-ar strica nişte idei, venite de altfel de la oameni pasionaţi de modă. Noi ne-am lăsat convinşi de sfaturile unor editori de la The Independent şi Harper Bazaar şi am vrut să le împărtăşim şi cu voi:


 
Alege materialele cu înţelepciune!

Dacă denimul şi bumbacul sunt materialele tale preferate în materie de vestimentaţie, atunci când temperaturile sunt de peste 30 de grade ar fi bine să renunţi la ele pentru simplul fapt că acestea îşi vor părea prea grele. Mătasea, inul, muselina şi orice alte materiale uşoare şi vaporoase sunt soluţia perfectă pentru a suporta fără prea multă sudoare o zi caniculară la birou.


 
Combină echilibrat!

Cea mai bună cale este să adoptaţi o abordare echilibrată a îmbrăcămintei, adică cămaşă cu mâneci lungi, topless fără mâneci sau mânecă scurtă, fuste cu inserţii din dantelă sau fusta midi, fustă petrecută sau rochii cu sau fără mâneci, scurte sau lungi. Dacă adori să te îmbarci în pantaloni, atunci optează pentru pantaloni cu talie mare şi cpantaloni largi!

Alege bine culorile!

Culorile hainelor de vară trebuie să fie pastelate, deschise, luminoase. Alb, crem, camel, bleu, gri fumuriu, roz, nisip cald pal sunt nuanţe ce te pot face să te simţi bine şi care-ţi pot da o aură de romantism şi delicateţe la care nici nu visai. Dacă însă nu poţi fără un strop de culoare, poţi experimenta cu accente de roşu, albastru marin sau ultraviolet (că tot e culoarea anului 2018) care să se regăsească în accesorii.


 
Alege calea simplă!

Dacă nu te poţi decide nicicum ce haine să pui pe tine într-o zi caniculară, apelează la trucurile clasice! O rochie simplă, scurtă sau midi, monocromă sau în culori pastelate, cu sandale fără toc şi accesorii cât mai puţine te va scoate clar din încurcătură.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO