Căutare

Share this article

Coasta de nord este a Bulgariei este probabil cea mai bună destinație pe care o putem lua în considerare în termini de plăcere și business.

Platoul care se întinde pe kilometri întregi la nord de Varna și are vedere la Marea Neagră reprezintă una dintre puținele regiuni în care încă mai poți găsi acea izolare și acea bucurie pentru frumusețea naturii bogate.

Dezvoltarea terenurilor de golf în zonă cu siguranță atrage atenția vizitatorilor din întreaga lume, dar într-o manieră sofisticată. Au luat naștere oportunități pentru turism, dar și pentru viața de zi cu zi în zonă, oportunități care nu erau prezente în urmă cu zece ani. Însă, acestea nu au schimbat cu nimic unicitatea peisajului.

În acest spirit, BlackSeaRama Golf & Villas resort s-a poziționat pentru a oferi opțiuni pentru golf, relaxare, experiențe de neuitat lângă mare și, de ademenea, pentru investiții.

De mai bine de 11 ani, BlackSeaRama Golf & Villas își primește oaspeții, iar proiectul evoluează de la an la an. În afară de minunatul teren de golf creat de Gary Player, complexul mai acomodează patru restaurant, facilități sportive și multiple tipuri de proprietăți care pot fi cumpărate de personae fizice sub titlul de case rezidențiale. Tot aici poți petrece o vacanță de neuitat și poți profita de cele mai bune oportunități de business.

A deține o proprietate la BlackSeaRama Golf & Villas reprezintă un process ușor, fără bătaie de cap deoarece administratorii locului se pot ocupa de asta în absența ta și vei profita de o fantastică returnare a investiției. Echipa de la BlackSeaRama Golf & Villas se ocupă deja de 120 de vile private și furnizează servicii de 5 stele pentru cei care vin să-și facă vacanțele acolo, din întreaga lume.

Vei avea oportunitatea nu doar de a deține o proprietate într-una dintre cele mai frumoase locații din Bulgaria, dar și aceea de a profita de investiția ta fără nici un stress.

Toate vilele private beneficiază de servicii hoteliere tradiționale precum room service și menaj, iar experiența de a locui într-una dintre ele este extreme de diferită de aceea de a te caza l aun hotel. Nu există cladiri mai înalte de două etaje, priveliștea este absolut minunată reprezentând un mix între verdeață și orizontul albastru, iar resortul este extreme de liniștit chiar și în cel mai aglomerat sezon. Acesta este doar unul dintre motive pentru care din ce în ce mai mulți golferi și oameni obișnuiți cu călătoriile aleg BlackSeaRama Golf & Villas, lucru ce crește popularitatea la nivel european și global.

Varietatea proprietăților de aici îți oferă siguranța că ai făcut alegerea bună, pentru toate gusturile. Vilele sunt concepute să servească diferitelor nevoi și se încadrează pe diferite segmente de preț în funcție de stil, locație, mobilier și alte utilități precum piscină private și o panorama nesfârșită a Mării Negre.

Mai mult decât atât, persoanele care doresc să se angajeze la investiții mai mari pot beneficia de o gamă întreagă de opțini. La BlackSeaRama Golf & Villas există o parcel neatinsă ce servește scopului de a-ți proiecta și construe propria vilă în conformitate cu nevile tale. Un investitor îndrăzneț va găsi aici deschiderea necesară pentru a discuta la scară largă construirea unui întreg cartier ale cărei locuințe să le poată subînchiria ulterior, trasformând investiția într-o șansă profitabilă de business.
Dacă ți-am trezit interesul, poți afla mai multe detalii aici.

read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO