fbpx

Căutare

Share this article

2019 este anul în care vom afla, în sfârșit, cine va sta pe mult râvnitul Iron Throne. Asta dacă va mai exista! HBO a anunțat oficial că ultimul sezon al serialului Game of Thrones se va difuza în aprilie: vor fi numai șase episoade, dar care ne vor ține în fața televizorului aproximativ două ore. Cum se va termina Game of Thrones? Iată care sunt cele mai populare teorii de pe internet:

1. Daenerys va muri în războiul împotriva înfricoșătorilor “White Walkers”

Fanii cred în viziunile profetice pe care Daenerys le-a avut în “House of the Undying” în sezonul doi. Una dintre aceste viziuni o înfățișa mergând printr-o verisune în ruină, înzăpezită, a sălii tronului din King’s Landing. A vrut să ajungă la tron, însă în final a decis să iasă pe o ușă, care ducea la Zidul uriaș care desparte Regatul de tărâmul White Walkersilor. Acolo a intrat într-un cort, în are se aflau Khal Drogo și fiul pe care l-a sacrificat. Prima parte a profeției deja s-a împlinit, Daenerys alegând să lupte alături de Jon Snow împotriva White Walkers-ilor. Fanii spun că întâlnirea din cort cu cei care nu mai sunt în viața sugerează faptul că Danny nu va supraviețui războiului, ajungând acolo unde îi sunt cei dragi.

2. Jon Snow va fi ultimul Targaryen rămas în viață și va domni asupra ceea ce va rămâne din Westeros

Atunci când ne gândim cum se va termina Game of Thrones, mulți dintre noi visează la un hhappy end cu Denereys și Jon domnind împreună peste cele Șapte Regate. Dar slabe șanse! Dacă Daenerys moare, Jon Snow poate deveni stăpân peste Westeros, fiind, la urma urmei, moștenitorul “legal” al Tronului. Cel mai probabil, el este eroul din profeții –  Azor Ahai. Odată White Walkersii învinși, Jon pare cel mai îndreptățit să stea pe Tronul celor Șapte Regate.

3. Tronul de Fier nu va mai exista, cel mai probabil 

După un asemenea război apocaliptic, este posibil ca Tronul de Fier să nici nu mai existe. Westeros va fi în ruine și probabil cele Șapte Regate se vor destrăma și nu vor mai avea același conducător.

4. Jaime o va ucide pe Cersei, îndeplinind profeția pe care aceasta a avut-o în copilărie

În cărți, în profeția lui Cercei în care i se spune că îi vor muri cei trei copii este inclusă și o parte în care această urmează să fie ucisă de propriul frate. Din moment ce prima parte s-a îndeplinit, fanii cred că și partea a doua a profeției va deveni realitate.

foto: HEPTA
  1. Jaime va muri la scurt timp după ce o va ucide pe Cercei

Fanii cred că destinul celor doi frați gemeni este legat și că, așa cum au venit pe lume împreună, așa vor și dispărea de pe pământ. Deci, dacă Cercei moare, cel mai probabil Jaime, într-un fel sau altul, o va urma.

6. Tyrion va supraviețui Războiului și va fi sfătuitor al următorului Rege

În majoritatea teoriilor legate de cum se va termina Game of Thrones, Tyrion pare că are cele mai mari șanse de supraviețuire. Cel mai probabil acesta își va continua rolul de sfătuitor pentru oricine va ajunge în final să domnească în ceea ce va mai rămâne din Westeros.

7. Arya va muri și spiritul ei va fi legat de Nymeria, iar Sansa va domni peste Nord ca Lady de Winterfell

Fanii cred că Arya are șanse mici de supraviețuire în ultimul sezon din Game of Thrones. În schimb, sora ei mai mare, Sansa, poate ajunge Regina în Nord, dovedindu-și deja abilitățile de lider.

8.Bran nu este, totuși, Night King

Deși este, poate, cea mai populară teorie de pe internet, fanii cred că Bran nu este Night King. Ar fi păcat să se dovedească faptul că micul Stark a fost încă de la început personajul negativ. Așa că, probabil, Bran va rămâne Three-Eyed Raven și fie va supraviețui Războiului, fie va muri și el împreună cu mulți alții.

9. Va muri toată lumea

Într-o conferinţă, Francesca Orsi de la HBO a oferit un spoiler care s-ar putea să supere foarte mulţi fani din întreaga lume: personajele care au supravieţuit până în ultimul sezon vor muri unul câte unul.

Francesca a mai oferit detalii legate de cât de emoţionaţi au fost actorii atunci când au citit pentru prima dată scenariul. „Nimeni din distribuţie nu a primit înainte scenariul care anunţă că vor muri unul câte unul”. Cu fiecare personaj care murea, actorii izbucneau în lacrimi încercând să meargă mai departe până la ultima pagină a scenariului.

Francesca a mai spus că „până la sfârşit, înainte de ultimele cuvinte din scenariul final, lacrimile curgeau şiroaie. Apoi a fost un ropot de aplauze ce a durat aproape 15 minute”.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO