Cum va arăta noul apartament de lux al cuplului George şi Amal Clooney - LIFE.ro

Căutare

Share this article

George şi Amal Clooney se vor stabili permanent în New York după ce vor cumpăra un apartament de lux în valoare de 15 milioane de dolari.

Conform jurnaliştilor de la Page Six, citaţi de Elle Decor, cuplul ar fi plătit deja avansul pentru acest apartament ce se construieşte în clădirea One Hundred East Fifty Third Street din New York. Apartamentul va fi gata anul viitor.

Cuplul Clooney nu a dorit să cumpere apartamentul penthouse din clădire, dar în schimb a optat pentru o reşedinţă la un etaj superior al clădirii”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru Page Six. Conform website-ului dezvoltatorului, penthouse-ul costă aproximativ 65 de milioane de dolari, iar familia Clooney va plăti doar 15 milioane de dolari pentru apartamentul ales.

Deocamdată nu s-a anunţat oficial care este exact apartamentul soţilor Clooney, însă planul casei care costă 15 milioane de dolari arată un apartament suficient de mare şi luxos pentru un cuplu de vedete. Apartamentul va avea 3 dormitoare, 3 băi şi o baie de serviciu, dar şi o zona de living şi dining  extrem de spaţioasă, întreg apartamentul având 238 de metri pătraţi.

Sursa care a dezvăluit toate aceste informaţii a mai spus că cei doi au ales să se stabilească în New York deoarece Amal lucrează pentru Naţiunile Unite şi Columbia Law School.

Desigur, George Clooney mai deţine locuinţe în Studio City, Cali, Lake Como, Italia şi o vilă în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că nu vor fi văzuţi tot anul numai în New York.

Peste câteva luni, cei doi, George şi Amal Clooney vor deveni părinţii unei perechi de gemeni.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO