fbpx

Căutare

Share this article

Fostul preşedinte Barack Obama şi soţia lui Michelle sunt pe punctul de a părăsi conacul lor din Kalorama (Washington) pentru un apartament la New York, aflăm din Newsweek.

Obama ar fi vizitat cel puţin un apartamnet în valoare de 10 milioane de dolari, cu cinci dormitoare şi patru băi, situat într-unul dintre cele mai bogate colţuri ale Upper East Side, Manhattan. Apartamentul se află într-o clădire istorică, vechie de peste 80 de ani, unde au locuit personalităţi precum actriţa Gloria Vanderbilt, dirijorul Alex Kostelanetz şi criticul Alexander Woollcott. Clădirea rezidenţială are 15 etaje, 43 de apartamnete, o sală de gimnastică şi un teren de baschet, un lift privat şi un garaj subteran, dar şi o securitate impresionantă.

Săptămâna trecută, un apartament duplex din clădire a fost cumpărat cu aceeaşi sumă de 10 milioane de dolari, însă nu a fost confirmat faptul că familia Obama ar fi noul proprietar.

Dacă soţii Obama se vor muta într-adevăr aici, aceştia îi vor vedea destul de des pe fostul primar al New York-ului, Michael Bloomberg, designerul Betsey Johnson şi fostul guvernator al oraşului, Eliot Spitzer, care trăiesc în apropiere.

Chiar dacă mai multe surse spun că Obama este foarte aproape de a lua decizia mutării, familia fostului preşedinte nu a confirmat deocamdată acest lucru.

 

Ei continuă să locuiască în conacul de 8.200 de metri pătraţi, din Kalorama, Washington (care a costat 8,1 milioane de dolari). Pe lângă acest impresionant conac, în stil Tudor, cuplul mai deţine o casă în cartierul luxos Kenwood, din Chicago.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO