Căutare

Share this article

„Vă aşteptăm cu drag la aniversarea noastră caritabilă, unde am plănuit să ne simţim minunat alături de voi, într-un cadru super relaxat, în timp ce ajutăm copii care au nevoie de noi! Intraţi în hora noastră caritabilă şi donaţi pentru copiii bolnavi de la Asociaţia Autism şi Terapii Complementare din Curtea de Argeş. Atât cei mici, cât şi cei care au grijă de ei, au mare nevoie de ajutorul nostru. Vrem să facem lumea din jurul nostru un loc mai bun şi vrem să fiţi şi voi parte din gaşca noastră. Gaşca oamenilor care vor reda României speranţa că putem visa la un viitor mai bun! Vă aşteptăm să vă bucuraţi de compania unor oameni buni şi luminoşi, să povestim lucruri faine, să facem fotografii, să ne bucurăm de muzică bună, să degustăm preparate delicioase şi să intrăm 100% în atmosfera amintirilor din copilărie, cu un touch consistent de atitudine flower power”, spune Robert Diaconeasa pe care toată lumea îl cunoaşte drept DaddyCool.

Când sărbătoarea poate fi alăturată unor cauze nobile, lucrurile sunt exact pe placul lui. Singurul vlogger caritabil din România, Robert a decis ca imediat după ziua sa de naştere – care a fost chiar pe 1 mai – să organizeze împreună cu soţia sa, Ana, o petrecere cu scopuri caritabile. Aşa se face că pe 10 mai, toţi cei care vor să împărtăşească bunătate şi să ajute un grup de copii diagnosticaţi cu autism o pot face participând la evenimentul Family Cool – Flower Power Charity Party. Acesta va avea loc joi, 10 mai, începând cu ora 19.00, la Daimon Wellness (Calea Piscului 10, Bucureşti).

Robert Diaconeasa este cunoscut pentru proiectele sale caritabile prin care şi-a propus să ajute copiii din medii defavorizate, în vreme ce soţia sa, Ana Novic, militează pentru protejarea naturii. Împreună au decis să organizeze acest eveniment caritabil, într-un cadru foarte relaxat, în aer liber, înconjuraţi de natură, un eveniment în cadrul căruia toţi cei care participă pot face donaţii cu scopul final de a ajuta copiii mai puţin norocoşi. Cei care vor ajunge la acest party vor fi răsfăţaţi cu multe suprize şi, la rândul lor, vor putea contribui la susţinerea copiilor de la Asociaţia Autism şi Terapii Complementare din Curtea de Argeş.   

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO