Căutare

Share this article

Niciodată să nu spui niciodată! Vă amintiţi când Daniel Craig declara, prin 2015, că mai degrabă îşi taie încheieturile mâinilor decât să mai joace într-un film cu James Bond? Şi iată că actorul britanic s-a răzgândit. Sau cel puţin aşa spun sursele citate de The Sun, care declară că, deşi discuţiile au vizat mai mulţi actori pentru rolul agentului 007 din următorul film, preferatul este tot Daniel Craig. „Este iubit de publicul din întreaga lume şi a generat o adevărată revenire a filmelor în box office, aşa că şefii ştiau că nu-l pot pierde încă”, spune un apropiat al actorului.

Producătoarea Barbara Broccoli este, se pare, cea care l-ar fi convins pe Daniel Craig să semneze pentru încă două filme din celebra franciză, ceea ce ar însemna că acesta va bifa cel puţin şase filme cu James Bond.

Scenariul pentru primul din cele souă filme anunţate (al 25-lea din celebra serie) este aproape gata, conform aceleiaşi surse. Are drept nume provizoriu „Shatterhand” şi este programat pentru lansare în noiembrie 2019.

Nu există deocamdată alte detalii despre acest film însă, dacă luăm în calcul declaraţia lui Craig de acum câţiva ani în care spunea că dacă, totuşi va mai juca în James Bond, o va face doar pentru bani, suntem îndreptăţiţi să credem că înţelegerea dintre actor şi producător este una de milione de lire sterline.

Daniel Craig va avea 51 de ani atunci când „Shatterhand” va fi lansat, “o vârstă înaintată pentru un erou de acţiune”, după cum scrie The Telegraph, care îl compară cu Sir Roger Moore şi Sir Sean Connery care, la vremea în care îl interpretau pe cel mai celebru agent secret din lume, aveau totuşi 57 şi respectiv 53 de ani. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO