fbpx

Căutare

Share this article

Pentru cei care vor să aibă o Vanquish Aston Martin din acea colecţie limitată lansată de celebrul brand în 2014, cu ocazia sărbătoririi unui centenar de la înfiinţare, Daniel Craig are o veste mare: îşi scoate la licitaţie propriul Vanquish Aston Martin! Maşina, una din cele 100 de exemplare care au alcătuit colecţia aniversară, are ca număr de înmatriculare sugestivul ”007” (ce face trimitere la agentul James Bond pe care acesta l-a interpretat în mai multe filme) şi va fi vedeta licitaţiei The Exceptional Sale, găzduită de Christie’s la New York, pe 20 aprilie.

Foto: Hepta

Înainte de a fi licitat, Vanquish-ul lui Craig – care a fost proiectat şi construit la sediul de producţie a lui Aston din Warwickshire (Anglia), având un motor pe benzină de 6 litri şi o cutie de viteze automată – va fi expus într-o galerie din Los Angeles, unde va putea fi admirat între 27 februarie şi 3 martie.

Suma obţinută în urma licitaţiei de la New York va merge, după cum doreşte Daniel Craig, către The Opportunity Network, o organizaţie non-profit, înfiinţată cu scopul de a sprijini tineri în dezvoltarea propriilor cariere. Valoarea estimată a acestui Aston Martin este de 400.000 – 600.000 de dolari.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO