Daniel Savan, unul dintre cei mai buni barmani din România care te învață experiența unui „dead soldier”. Și povestea primului cocktail bar inspirat de prohibiția din America anilor ‘20 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Daniel Savan a fost dintotdeauna un vizionar, iar titlul de cel mai bun barman acordat de IBA i-a certificat ce are de făcut: un bar de cocktailuri inspirat de prohibiția din America anilor ‘20.

Povestea lui Dead Soldier începe când Daniel Savan, proprietarul barului, a decis să părăsească România în căutarea mai multor cunoștințe și experiențe din spatele barului. S-a îndreptat spre Irlanda, Dublin, unde s-a angajat la Blind Pig Speakeasy Bar.

„Acest loc a fost bine ascuns pentru ochii curioși ai băutorilor din Dublin și, de asemenea, o mare comoară de găsit atunci când căutau un cocktail bine făcut, spune Daniel.

Locația la care Daniel a ajuns să lucreze urma să devină unul dintre cele mai apreciate baruri de cocktailuri din Dublin, iar ea era inspirată din perioada Prohibiției. Tânărul s-a îndrăgostit rapid și ireversibil de farmecul și magia acestui loc.

După 8 ani de muncă în Irlanda, a decis să-și deschidă propriul Speakeasy Bar, conceptul cu care a rezonat cel mai mult.

Daniel Savan poza
Daniel Savan poza

Acum este vizionarul Daniel, dar cum era el în copilărie?

Eram un copil curios, șturlubatic, cum ar zice Creangă, mereu îmi mergea mintea la fel și fel de năzbâtii și căutam soluții inventive pentru orice situație care-mi provoca imaginația.

Ce te visai atunci când erai mic?

Au fost multe vise. Mi-am dorit să fiu pompier, pilot de curse, cadru militar, nici una din ele neavând legătură cu ce fac azi.

Citește continuarea articolului 1 2 3 4 5 6 Pagina următoare »
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO