Căutare

Share this article

În 2016 David Gilmour revenea la Pompeii pentru două concerte extraordinare, după 45 de ani de la primul show Pink Floyd în acel amfiteatru (concert care a stat la celebrului film „Pink Floyd Live At Pompeii”, semnat de Andrian Maben).

Anul acesta s-a lansat pe piaţă filmul „David Gilmour Live At Pompeii”, realizat 4k de către regizorul Gavin Elder, film ce cuprinde momente cheie din cele două concerte pe care David Gilmour le-a susţinut pe 7 şi 8 iulie 2016 la Pompeii.

Noul film-concert cuprinde atât piese de pe albumele solo pe care David Gilmour le-a lansat, printre care şi recentele Rattle That Lock şi On An Island, cât şi câteva dintre piesele clasice Pink Floyd: Wish You Were HereComfortably Numb şi One Of These Days, the only. În ambele concerte publicul s-a putut bucura de interpretarea celebrei The Great Gig In The Sky  de pe albumul The Dark Side Of The Moon, piesă pe care David Gilmour o cântă foarte rar în concertele solo.

Vă propun să puneţi sub brad în seara de Crăciun o înregistrare de excepţie a acestui concert eveniment. Pachetul „David Gilmour Live At Pompeii Deluxe Edition”, cuprinde 2 CD-urişi 2 Blu-ray. Pe lângă acestea, ediţia cuprinde imagini din concertele din America de Sud (2015) şi Wroclaw (Polonia) 2016, o serie de documentare ale turneelor, un album foto, un ghid al oraşului Pompeii tour, 4 cărţi poştale şi un afiş. Cele 21 de piese vă vor purta în lumea perfecţiunii muzicale a lui David Gilmour, în lumea acestui legendar muzician care s-a întors la Pompeii.

Pachetul David Gilmour Live At Pompeii Deluxe Edition costă 69.98 dolari în magazinul oficial store.davidgilmour.com

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO