De Ziua Îndrăgostiţilor, poţi călători cu trenul la jumătate de preţ şi poţi face declaraţii la megafonul din gară - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Dacă ţi s-a năzărit astăzi (sau eşti nevoit) să călătoreşti cu trenul alături de persoana iubită, află că CFR te aşteaptă cu o mega ofertă: Plimbaţi-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi. Da, ai auzit bine, pentru o călătorie în doi, tu plăteşti jumătate, iar CFR-ul cealaltă jumătate. Oferta, gândită special pentru Ziua Îndrăgostiţilor, este valabilă însă doar pe anumite rute (pe care le puteţi găsi aici), reducerea de 50 la sută aplicându-se la tariful biletului întreg şi acordându-se la cumpărarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

În plus, dacă vrei să-ţi strigi iubirea în gura mare, o poţi face la megagonul din Gara de Nord (Bucureşti), astăzi, 14 februarie, dar şi pe 24 februarie, de Dragobete, când va fi din nou valabilă oferta Plimbaţi-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi”. Cei mai curajoşi şi mai hotărâţi pot face, la acelaşi megafon, chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele de iubire rostite la megafon vor fi reunite ulterior într-o „galerie a iubirii”, pe pagina de Facebook a CFR Călători. 

Conform unui comunicat CFR, ingenioasa ofertă este ”disponibilă doar la casele de bilete din staţi,nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător”. Drum…cu iubire!

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO