Căutare

Share this article

Realiatea virtuală  reuşeşte să intre în fecare domeniu al vieţii noastre de zi cu zi. Astăzi virtual devine un mediu natural pentru diverse domenii  de activitate. Arhitecţii şi designerii de interior primesc un ajutor de la tehnologia digitală. Acum vizualizarea, organizarea şi construcţia unui apartement este  uşurată cu ajutorul programului VRtisan.

Tehnologia HTC Vivre permite arhitectului să intre virtual în spaţiul neamenajat şi să „construiască”  pereţi, geamuri, spaţii de stocare. Apoi rolul designului de interior este şi el uşurat, pentru că cele două contolere ale consolei HTC permit să îţi alegi materiale, obiecte de design interior, culori pentru amenajarea apartamentului.

Astfel este programul VRatisan împreună cu HTC Vivre aduce un plus de creativitate şi un real ajutor  în realizarea locuinţei perfecte.

La final tot tehnologia Virtual Reality permite clientului să viziteze şi să îşi aleagă apartamentul neconstruit încă.

Aceasta  este doar începutul unei revoluţii tehnologice de amploare legată de realitatea virtuală şi de modul în care ne desfăşuram activitatea. Domenii precum, medicina, arhitectura,  învăţământul , mass-media şi lista poate continua au primit un „boost” din partea tehnologiei digital virtuale.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO