Căutare

Share this article
Bijuterii din cea mai recentă colecţie a designerului şi creatoarei de bijuterii Claudia Florentina – Amour, se găsesc şi la Bucureşti, într-o variantă de preţ accesibilă. 
 
Colecţia adună 13 modele de bijuterii ce stau sub semnul dragostei şi are ca punct de plecare reinterpretarea sculpturii lui Constantin Brâncuşi, Sărutul. Amour a fost lansată în urmă cu doi ani la Geneva într-o variantă lucrată în aur şi diamante. La Bucureşti, Claudia Florentina a ales o altă nişă, cea a magazinelor multi-brand, oferind publicului o variantă mai accesibilă a colecţiei, lucrată de această dată în argint şi zircon. Astfel, cea mai scumpă bijuterie prezentată la Bucureşti ajunge la aproximativ 450 de euro.  
 
Piesele aduse în România sunt lucrate prin aceeaşi tehnică, a micro-sertisajului şi la aceleaşi fabrici ca şi cele din colecţia din aur şi diamante. Adaptarea la noile materiale a cerut timp şi regândirea câtorva piese, pentru a asigura rezistenţă şi funcţionalitate.   
 
Aflată sub semnul iubirii, colecţia propune piese cu nume evocatoare: Sărutul, Gândurile, Bărbatul, Femeia în rochie de seară. Modelele însă sunt atipice, pentru că nu ating temele clişeu legate de dragoste, ci se inspiră din modernismul şi liniile operei lui Constantin Brâncuşi. Amour îşi va lărgi componenţa în lunile următoare prin adăugarea de bijuterii din pietre colorate. Următoarele colecţii ale Claudiei Florentina se numesc La Familia şi Naţional şi sunt deja în lucru. 
 
Colecţia Amour se găseşte în magazinul Helvetia de pe Calea Victoriei. 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO