fbpx

Căutare

Share this article

Compania Lego ar putea crea o nouă jucărie, avionul de acrobaţii din echipa aviaţiei regale britanice Red Arrows, după ce acesta a fost votat de consumatori în cadrul competiţiei lansate pe site-ul lego.com.

Producătorul de jucării a lansat o nouă secţiune de idei pe site-ul său unde alte companii, organizaţii şi consumatori pot vota noile designuri ale seturilor Lego. Astfel, dintre toate propunerile, aceea care va primi 10.000 de like-uri, va fi luată în considerare pentru a intra în producţie.

La numai câteva zile de la înscrierea design-ului pentru avionul Red Arrows pe site-ul Lego, acesta a devenit foarte popular şi a adunat numărul de aprecieri necesare pentru a intra în producţia de linie. Design-ul jucăriei include şi doi piloţi cu căşti şi ochelari de protecţie.

Echipa de acrobaţie a aviaţiei regale britanice, compusă din 9 avioane Red Arrows, atrage anual milioane de oameni în timpul paradelor sale. Escadrila este faimoasă pentru cascadoriile sale aeriene cu cele 9 fast-jet-uri care zboară foarte aproape unele de altele, cu o viteză de 350 de mile pe oră.

Alte două modele de jucării, o casă veneţiană şi un Jeep Wrangler sunt şi ele foarte aproape de cele 10.000 de like-uri, ceea ce înseamnă că în curând le vom putea găsi în magazinele de jucării.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO