fbpx

Căutare

Share this article

Oana Pellea, Feli şi Alina Chivulescu au venit să vorbească despre frumuseţe, sau mai exact, despre ceea ce li se pare că înseamnă frumuseţea feminină în cadrul campaniei Oriflame România, “Frumoasa asa cum sunt eu”.

Evenimentul de celebrare a frumuseţii a adus laolaltă 3 femei de succes. “N-ai cum să nu iubeşti viaţa şi frumuseţea din tine. Eu sunt fericită că sunt. Sunt fericită că zi de zi mă pot descoperi şi reînfiinţa. Întâlnirea cu sine e cea mai importantă întâlnire a vieţii tale”, aşa descrie Oana Pellea propria viziune despre frumuseţe.

Feli a povestit cum a ajuns la maturitatea de a-şi înţelege frumuseţea dincolo de aparenţe şi criterii: “Eu sunt voce. Vocea pe care am moştenit-o de la mama mea. Sunt cea care a învăţat ce i se potriveşte şi ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care mă inspiră să fiu eu. Aşa am ales Oriflame, pentru provocarea lansată şi pentru mesajul puternic pe care îl transmite: iubeşte-te aşa cum eşti, cu zâmbetul tău larg, cu gesturile unice şi ideile tale expresive. Eşti minunată.”

Miss România 1992, actriţa Alina Chivulescu a explicat cum frumuseţea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de înălţimea clasică sau de culoarea ochilor: “Sunt bunătatea învăţată acasă. Sunt respectul pe care îl arăt faţă de mine, de cei dragi şi de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipă trăită. Am învăţat să mă iubesc pe mine aşa cum sunt Eu. E cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată”.

Participantele la eveniment au avut parte de surprize şi s-au distrat încercând să ghicească definiţia frumuseţii şi 3 calităţi pe care ar trebui să le aibă o femeie frumoasă în viziunea unor bărbaţi celebri din România.

„Cel mai important aspect şi esenţial, după părerea mea, este feminitatea care în ultimul timp a început să se piardă. E un cumul de aspecte: de la o piele bine îngrijită, la un corp armonios  şi păr frumos până la un zâmbet şugubăţ.” – aşa a răspuns Răzvan Fodor la întrebarea „Cum descrii o femeie frumoasă.”

Radu Valcan descrie o femeie frumoasă aşa cum ar descrie-o pe Adela: „Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toţii nevoie şi asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spaţiul ori golurile care aşteaptă să fie  completate. Cred că asta înseamnă frumuseţea, acea femeie care radiază şi te molipseşte cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calităţi, cele mai importante 3 calităţi de care eu m-am îndrăgostit la o femeie şi acum vorbesc de Adela, au fost mai mult de 3: m-a impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea şi talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spune Radu Vâlcan.

Karolina Georgieva, director general Oriflame Romania, explica care este mesajul campaniei: “Frumuseţea un cunoaşte şabloane. Ne dorim să ne simţim bine în legătură cu noi însene, vrem să ne facem propriile alegeri de frumuseţe. Ne dorim să ne simţim frumoase, în termenii noştri proprii. În Oriflame suntem experţi în dezvoltarea unor produse de înfrumuseţare de înaltă calitate. Dar există un singur expert care ştie de ce e nevoie pentru a te simţi cu adevărat frumoasă. Eşti tu însăţi!”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO