Căutare

Share this article

„Whitney” este un documentar care şi-a făcut debutul zilele acestea la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes şi care a stârnit deja interesul graţie unor detalii mai puţin cunoscute despre viaţa cântăreţei Whitney Houston.

Regizat de scoţianul Kevin Macdonald (premiat cu Oscar pentru ”One Day in September”, despre uciderea sportivilor israelieni la Jocurile Olimpice de la Munchen, din 1972), documentarul are la bază mai multe interviuri cu rude şi cunoştinţe ale lui Houston (inclusiv fostul ei soţ, Bobby Brown, actorul Kevin Costner, care a apărut alături de ea în „The Bodyguard”, şi omul care a descoperit-o, Clive Davis, fondatorul companiei Arista Records).

Aceste interviuri relevă mărturii despre faptul că artista ar fi fost abuzată sexuală pe când era doar un copil.

Fratele vitreg al lui Whitney Houston, Gary Garland-Houston (fostul jucător de NBA), este unul dintre cei care au declarat că el şi Whitney Houston au fost abuzaţi sexual în copilărie. În timp ce, Mary Jones, fosta asistentă a cântăreţei, este a doua persoană care a mărturisit că Whitney însăşi i-a spus că a fost abuzată sexual în copilărie de către o femeie.

Foto: Pinterest

Mary Jones, matuşa lui Houston, i-a spus, la rândul ei, regizorului că Houston i-a confirmat faptul că a fost abuzată sexual de către Dee Dee Warwick, cântăreaţa de soul şi verişoara lui Whitney.

Dee Dee Warwick era sora celebrei cântăreţe de soul Dionne Warwick, pentru care a fost backing vocals în ultimii ai carierei, şi nepoata mamei lui Whitney Houston, Cissy Houston. Aceasta a murit în 2008, la vârsta de 62 de ani, după o lungă confruntare cu dependenţa de droguri.

Documetarul, al doilea dedicat artistei, după „Whitney: Can I Be Me”, al lui Nick Broomfield şi Rudi Dolezal, vorbeşte şi despre John Houston, tatăl şi contabilul lui Whitney Houston, cu care s-a răfuit în instanţă, despre zbuciumata relaţie a lui Whitney cu Bobby Brown, dar şi despre fiica acestora, Bobbi Kristina Brown, care a murit la doar 22 de ani din cauza unei pneumonii.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO