fbpx

Căutare

Share this article

Este momentul să dovediţi cât de pasionaţi de imprimeuri sunteţi. Mai ales dacă vă ştiţi un fan al brandului Dolce & Gabbana! Celebrul brand a decis să coboare de pe catwalk în inima bucătăriei. Şi, da, puteţi „purta” cu mândrie brandul, chiar şi atunci când gătiţi.

Noua colecţie de electrocasnice de bucătărie este o colaborare între compania italiană Smeg şi D&Ga. Toastere, roboţi de bucătărie, blendere, mixere sau maşini de cafea poartă acum culorile şi vivacitatea caracteristică celebrului brand de modă.

Dolce & Gabbana a adus o nouă savoare acestor elemente nelipsite din bucătăria noastră. După cum puteţi vedea în imagini, electrocasnicele Smeg poartă acum tot felul de imprimeuri colorate: flori, fructe şi alte motive vesele. Colecţia este dedicată lui Domenico Dolce şi lui Stefano Gabbana, care au crezut mereu că oamenii se adună în jurul unei mese bune.

De altfel, brandul italian de modă a mai lansat anul trecut o colecţie limitată de frigidere pictate manual în acelaşi spirit specific D&G.

Încă mai puteţi comanda aceste electrocasnice cu personalitate. Ce alegeţi, însă, depinde de cât de mult vreţi să cheltuiţi pentru „o porţie” de fashion în bucătărie.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO