fbpx

Căutare

Share this article

Legenda country Dolly Parton va fi subiectul unei serii antologice de opt părţi ce va fi realizată de Netflix, fiecare episod fiind bazat pe una din melodiile sale, aflăm din The Independent. ”M-am bucurat întotdeauna să povestesc prin muzica mea”, mărturiseşte Dolly Parton care va fi producător executiv al acestui proiect şi care va apărea, chiar în seria amintită. Proiectul celor de la Netflix, neintitulat încă, este asemănător cu ”Coat of Many Colors” şi continuarea sa, ”Coat of Many Colors: Circle of Love”, de la NBC, ambele bazate pe „cântecele, povestirile şi viaţa” lui Parton. Nu a fost anunţată, deocamdată, nici o dată de lansare.

”Sunt încântată să aduc la viaţă pe Netflix câteva din melodiile voastre preferate. Sperăm că show-ul nostru va inspira şi binedispune familii şi oameni de toate generaţiile şi vreau să le mulţumesc acelor oameni buni de la Netflix şi Warner Bros. TV pentru sprijinul lor incredibil”, a declarat Parton, cea mai premiată interpretă de country din toate timpurile (nouă Grammy Awards şi 10 Country Music Association Awards sunt doar câteva dintre acestea).

Foto: Hepta

Dolly Parton are 43 de albume în discografie, utimul fiind ”Pure & Simple”, din 2016. Multe din piesele sale au fost reinterpretate de artişti aparţinând diferitelor genuri muzicale, aşa cum este cântecul ei, “I Will Always Love You”, cântat de Whitney Houston în 1992 pentru filmul ”The Bodyguard”.
Parton a cochetat şi cu filmul, aceasta jucând alături de Jane Fonda şi Lily Tomlin în comedia de succes ”9 to 5”, care a marcat debutul ei la film, şi la a cărei coloană sonoră a contribuit.

Este căsătorită cu Carl Dean din 1966, după doi ani de la prima întâlnire, la o spălătorie din Nashville. La cea de-a 50-a aniversare, cei doi şi-au reînnoit jurămintele.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO