Căutare

Share this article

Un nou scandal sexual în care, de această dată, este implicat Donald Trump, ține prima pagină a ziarelor din lume.

Vedeta de filme pentru adulți Stormy Daniels a făcut dezvăluiri incendiare despre relația sa intimă cu Donald Trump, din 2006, înainte ca acesta să devină președintele SUA, dar în timp ce era căsătorit cu Melania.

Dar scandalul Stormy Daniels–Donald Trump nu este doar unul sexual, ci și unul politic. Femeia susține că în momentul în care Trump și-a dat seama că are șanse mari să devină președintele Statelor Unite, în 2016, și-a trimis avocatul personal, Michael Cohen, să o convingă pe păstreze tăcerea despre aventura lor. În schimbul discreției a primit 130.000 de dolari. Daniels susține acum că a semnat acel contract și a acceptat banii pentru că se temea pentru viața ei și a fiicei sale.

sursa foto: HEPTA

După ce în ianuarie 2018 The Wall Street Journal  a dezvăluit existența acestei înțelegeri, Stormy Daniels l-a dat în judecată pe Trump pentru a o declara invalidă.

Acum, vedeta de filme pentru adulți face turul televiziunilor pentru a-și promova cartea, Full Disclosure, în care oferă detalii extrem de intime despre aventura sa amoroasă cu Donald Trump.

Ziariștii de la Independent au analizat o copie a cărții lui Daniels, pe numele ei adevărat Stephanie Clifford, și au ajuns la concluzia că multe dintre întâmplările povestite sunt prea “dezgustătoare” pentru a fi relatate. În plus, nici nu pot fi verificate.  “Este plină de detalii șocante și bizare despre omul care urma să devină președinte. Multe dintre lucrurile descrise în carte de dna Daniels sunt prea dezgustătoare pentru a fi povestite. Îi descrie organelle genitale în cele mai mici detalii și nu se oprește acolo. Dacă ți-ai dorit vreodată să știi despre părul de pe corpul lui Trump, despre tehnicile lui sexuale, despre pasiunile lui, atunci astea e cartea pentru tine”, scriu cei de la Independent.

sursa foto: HEPTA

De curând, Stormy Daniels a fost în emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a-și promova cartea și a oferit detalii noi despre întâlnirea ei cu Trump, din 2006. Întrebată de Kimmel cum a fost să “facă dragoste cu Trump”, Daniels a spus: “Scârbos! Stăteam întinsă și așteptăm să mor!”.

sursa foto: HEPTA

Vedeta de filme pentru adulți susține că nu știe exact de ce a acceptat avansurile lui Trump, însă în alte interviuri a spus că pentru că acesta i-ar fi oferit un rol în reality show-ul produs de el, Celebrity Apprentice.

Aparent, Daniels nu ar fi singura femeie care ar fi semnat un astfel de contract cu Donald Trump. Se zvnește ca și fostul model Playboy, Karen McDougal, care susține că a avut o aventură cu Trump, are o astfel de clauză de “tăcere”.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO