Două zile de V for VINTAGE 20 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Procesul de instalare al versiunii V for VINTAGE 20 s-a finalizat cu succes:
În weekendul 21 şi 22 aprilie, V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan şi cultură vintage, a deschis publicului un spaţiu dedicat creativităţii şi inovaţiei, în centrul oraşului: The Landmark.

Fişierul de instalare: ne-am conectat pentru două zile cu designul contemporan, selecţia de vintage autentic şi creaţiile studenţilor de la universităţile de arte şi design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara. Atmosfera efervescentă, 3 spaţii în care creativitatea şi pasiunea au fost cărţi de vizită, poveşti şi zâmbete, toate încununează un weekend petrecut printre prieteni.

Noua versiune V for VINTAGE a oferit o perspectivă nouă, un #UPGRADE în design, tehnologie şi mentalitate.

Am descoperit colecţiile de primăvară/vară şi colecţiile capsulă ale celor 100 de designeri contemporani selectaţi de un juriu cu expertiză, ne-am petrecut ore întregi printre comorile bine păstrate expuse de cei 10 colecţionari de vintage autentic, am admirat creativitatea studenţilor de la Universităţile şi Facultăţile de Artă şi Design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

V for Vintage 20 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunităţii oamenilor pasionaţi de design, artă, experiment, simţ estetic şi contemporan. 

Pentru a finaliza procesul de instalare, efectuaţi un click pe Finish. Păstrăm conexiunea pentru ediţia din toamnă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO