fbpx

Căutare

Share this article

Dr. Simona Tivadar, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, lansează cartea „Medicină, nutriţie şi bună dispoziţie”, la Târgul Gaudeamus, duminică, 26 noiembrie, de la ora 15:00. Volumul cuprinde pamflete medicale, majoritatea postate de-a lungul timpului pe pagina de facebook a autoarei.

Cui se adresează această carte? Ne spune chiar dr. Simona Tivadar, tot pe facebook: „Oricărei corporatiste sau babe care se gândeşte să se îndoape cu antioxidanţi. Oricărei mămici care crede că odorul ei răceşte fiindcă are „imunitatea scăzută”. Oricărui fecior care vrea muşchi mai vizibili şi trage cu ochiul spre suplimente proteice. Divelor care se simt intoxicate sau celor care au fobia cancerului şi caută soluţii de prevenire. Adolescentelor care ţin pe furiş o cură de slăbire. Lui Soros, bineînţeles, şi lui Donald Trump”.

Autoarea spune că, spre mirarea sa, a fost contactată de Editura Humanitas care i-a propus să adune textele sale într-o carte. Mirată de această propunere, dr. Tivadar mărturiseşte că a întrebat de ce şi-ar dori asta o editură: „Pentru că aveţi umor, aveţi vervă şi aveţi dreptate!”, i s-a răspuns.

Înaintea lansării de la Gaudeamus, autoarea îşi descrie volumul ca fiind „o carte care aş vrea să-ţi descreţească fruntea şi să te facă să râzi din toată inima, fiindcă ‒ ştii ceva? ‒ râsul împreună cu doctorul de nutriţie nu îngraşă!”
Detalii despre cartea Simonei Tivadar găsiţi pe humanitas.ro

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO