fbpx

Căutare

Share this article
Încă de la lansare, dronele comerciale s-au adresat unui public cu înclinaţii tehnice şi dornic să ia lecţii de pilotaj. Cea mai nouă dronă de la Parrot, micuţa Disco, este gata de zbor imediat ce o arunci în aer şi se pilotează intuitiv, astfel încât şi cei mai novici se pot bucura de zborul cu ea. 
 
Disco, este cel mai nou şi mai fascinant proiect de la Parrot, drona cântărind sub 500 de grame, ceea ce o face foarte uşoară, rapidă şi facil de controlat. Sub formă de pană, dispozitivul are o autonomie de 45 de minute şi este oricând gata de zbor, decolând prin simpla aruncare în aer. Camera încorporată care oferă imaginile frontale filmează Full HD, la 1080 de pixeli, iar capturile sunt transmise live către telecomandă. Sistemul GPS încorporat îi permite lui Disco să se întoarcă mereu la punctul de decolare, iar senzorii de sol îi oferă mai mult control la decolare şi aterizare, ceea ce uşurează munca pilotului.  
 
Modul Automat pe care drona îl are inclus redă o experienţă foarte apropiată de ideea de zbor adevărată deoarece presupune controlul computerizat al dronei. Utilizatorul este cel care decide direcţia şi altitudinea, iar sistemul informatic este cel care controlează cu adevărat parametri zborului, pentru a oferi aparatului mai multă siguranţă. Modul Loiter îi permite dronei să survoleze un perimetru prestabilit, ceea ce face posibilă captarea unor imagini spectaculoase.  
 
Drona Parrot va fi disponibilă publicului larg până la sfârşitul anului. 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO