Dune nesfârşite şi lux oriental la Qasr al Sarab - LIFE.ro

Căutare

Share this article
Linişte şi nemişcare, frumuseţe şi stranietate, patru cuvinte care descriu întâlnirea cu deşertul. Iar pentru cei care îşi doresc să experimenteze la maximă intensitate deşertul, o recomandare de la life.ro: Cina în deşert la Qasr al Sarab – Dining by Design. 
 
Resortul de lux din Emiratele Arabe Unite construit de Anantara în oaza Liwa oferă una dintre cele mai copleşitoare experienţe de acest tip. Qasr al Sarab este aşezat în inima deşertului Rub’ al Khali, întindere de mii de kilometri de dune mişcătoare, imposibil de cuprins cu privirea, ci contemplabil ca suprafaţă doar cu ochii minţii.  
Nu e de mirare deci că hotelul oferă călătorilor care îl aleg ca destinaţie priveliştea naturii sălbatice şi poezia dunelor de nisip mereu în mişcare la potenţial maxim. Ceea ce ar putea, poate,  să te mire este cum în mijlocul celei mai aride zone la care te-ai putea gândi s-a ridicat un hotel ce oferă tot luxul secolului XXI. 
 
Mizând pe puterea fascinantă a deşertului, Qasr al Sarab merge un pas mai departe şi oferă oaspeţilor săi o experienţă unicat: cina la apusul soarelui printre dune, într-un decor creat special semnat de designeri şi un majordom dedicat. Dining by Design este gândit să te ducă pe nesimţite în lumea celor 1001 de nopţi. Trebuie doar să te laşi cucerit.   
  
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO